Колеги,вчера ми направи впечатление,че колата надува маркучите повече от нормалното и отидох да ми направят тест и се оказа,че има някакъв проблем.Двигателят е 20seh 130к.с. (насаден е)Най-интересното е,че колата не грее,антифриза е чист,няма измити свещи.Както и да е,примирих се,че ще се сваля глава и отидох в магазина за авточасти ми казаха,че гарнитурите са еднакви с тези на c20ne и ме убеждават да взема такива.Така ли е или не очаквам вие да знаете
Досега винаги съм купувал гарнитури Виктор Рейнц и мисля пак да заложа на тях.
Така и така ще се шлайфа главата и се чудя дали да не отрежа повечко от нея(5-6 десети),оригиналната степен е 10:1 и незнам колко мога да сваля без да ударят бутала и клапани.Колата се кара на метан и по-високата степен не вярвам да е проблем,а и имам и хубав аванс процесор и ако трябва ще се върне малко аванс.
Поздрави!

Така и така ще се шлайфа главата и се чудя дали да не отрежа повечко от нея(5-6 десети),оригиналната степен е 10:1 и незнам колко мога да сваля без да ударят бутала и клапани.Колата се кара на метан и по-високата степен не вярвам да е проблем,а и имам и хубав аванс процесор и ако трябва ще се върне малко аванс.
Поздрави!
Коментар