Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатленията от фронтерата 2.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Впечатленията от фронтерата 2.0

здравейте,
    аз съм нов във форума и ме интересува какви са ви впечатленията от фронтерата 2.0 115кс къса база(към такава съм се насочил).не знам почти нищо конкретно за джипа въпреки,че се порових тук-там малко бяха коментарите от хора които лично я притежават.затова ще съм благодарен на всички които дадат някаква информация за разход,поддръжка,цени на ремонти,типични за модела слобости(знам за задния мост,кормилната уредба и предни носачи но пак ще помоля за малко повече разасяснение за тях).
    благодаря предварително на отговорилите.

До: Имам идея да си купя Фронтера - къса база,някои въпроси

Прочети темите в раздел опел, после прочети систематизираната информация, цени на резервни части и ако имаш конкретен въпрос формулирай го и го задай, доста хора сме с такава фронтера и можем да ти отговорим, НО първо прочети всичко каквото ти написах по-горе.
    no signature no problems

Коментар

До: Впечатленията от фронтерата 2.0

Точно...

Коментар

Първоначално публикуван от yakuza389 Преглед на мнение
        ще съм благодарен на всички които дадат някаква информация за разход,поддръжка,цени на ремонти,типични за модела слобости(знам за задния мост,кормилната уредба и предни носачи
        Когато става въпрос за кола на старо, не мисля, че подобна информация ще ти е от особена полза. В крайна сметка всичко зависи от това какъв ти е късметът. Някой може да е сменил само някои дреболии, а ти да се набуташ с основен ремонт. Или обратното ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

На тел 0885 400 430 продават нов внос от U.K.,което сте рече десен волан,аз лично карам самурай с десен волан,и не стещам трудности.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X