Здравейте колеги ! Днес след запалване на студен двигател на Фронтерата изчаках да загрее и изключи клапана и след това не можаха да се нормализират оборотите т.е варират между 1500 и 2000 постоянно .Дайте идея къде да търся проблема .Получава се и на бензин и на газ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Промяна обороти Фронтера 2.2 екотек бензин
Свий
X
-
От: Промяна обороти Фронтера 2.2 екотек бензин
Първоначално публикуван от loyd Преглед на мнениеЗдравейте колеги ! Днес след запалване на студен двигател на Фронтерата изчаках да загрее и изключи клапана и след това не можаха да се нормализират оборотите т.е варират между 1500 и 2000 постоянно .Дайте идея къде да търся проблема .Получава се и на бензин и на газ
Може дебитомера да се базика...no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеКато стартираш се включва прахосмукачка при тоя мотор за около 5-6 секунди. Сигурно за нея е говорил.
и кво чисти ти прахоляка ?
не знам за такава екстра, при мен няма нищо подобноno signature no problems
Коментар
-
На Тиграта ми (двигател X16XE) като запаля около 20-30 секунди се чува вентилатор, който държи колата в обороти. По звук много прилича на прахосмукачкаРусия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеСистема за подгряване на ламбдата и катализатора.Духа в изпускателния колектор и доизгаря бензина.Горелка.
2.2ino signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеа къде се намира? да не е в катализатора? при мен не работи, по-скоро я няма
2.2i
Не знам дали подгрява нещо, ама ми се струва че си е пълна шашма- вкарва свеж въздух в аспуха точнокато запалиш (да не пуши много-много)
Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Ако я има ,има една "гъбка" на чугуна на изпускатела.Тя е вакуумния клапан на урудката. От нея по големия маркуч,та до еър пъмп-а.Става перфектно за надуване на дюшези,възглавници и тн.Компа не я следи,та може некои да я е пенсионирал.Има си даже и филтърче,мноу е фешънКалин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеа къде се намира? да не е в катализатора? при мен не работи, по-скоро я няма
2.2iПо спомени до 97ма година.
Коментар
-
да ясно, някаква безумна измислица която са оперирали при Б модификацията. Язък, можех да си помпам дюшека както каза Калин
п.с аз все още залагам на мръсен дебитомер или дросел.Последно редактирано от fanatic; 12-03-12, 20:19.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеХарактерно поведение за сервизен режим,ама ме притеснява същото поведение и на газ. А колегата подал запитването ,нещо въобще го няма.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар