Привет колеги ,снабдих се с нови спирачни дискове и накладки започнах да сглобявам джипката ,но пак ударих на камък .Този път проблема е че при разглобяването най вероятно съм изгубил едната от металните втулки които седят в в отворите където стоят гайките ,под всяка гайка .Въпросната втулка прилича на шайба с вътрешен и външен конус и функцията и е да не се размазва материала на джантата понеже е алуминиева а и да законтря гайката ,конус в конус .Въпросът ми е знаете ли от къде мога да се снабдя с такава втулка или да търся стругар .Имам и още едно питане .Докато разглобявах единия спирачен апарат и замазах единия водач ,който в последствие се оказа и крив .Новия го купих за 30лв. много ми се видяха ама който чупи купи .И все пак за един профилен болт 30лв. ми се струват много , а имам да разглобявам още един апарат и не знам какво може да излезе .Въпроса ми е знаете ли от къде може да се купят водач/и на по нормална цена .Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Алуминиеви джанти
Свий
X
-
От: Алуминиеви джанти
Първоначално публикуван от Barona Преглед на мнениеПривет колеги ,снабдих се с нови спирачни дискове и накладки започнах да сглобявам джипката ,но пак ударих на камък .Този път проблема е че при разглобяването най вероятно съм изгубил едната от металните втулки които седят в в отворите където стоят гайките ,под всяка гайка .Въпросната втулка прилича на шайба с вътрешен и външен конус и функцията и е да не се размазва материала на джантата понеже е алуминиева а и да законтря гайката ,конус в конус .Въпросът ми е знаете ли от къде мога да се снабдя с такава втулка или да търся стругар .
-
Първоначално публикуван от Barona Преглед на мнение...Докато разглобявах единия спирачен апарат и замазах единия водач ,който в последствие се оказа и крив .Новия го купих за 30лв. много ми се видяха ама който чупи купи .И все пак за един профилен болт 30лв. ми се струват много , а имам да разглобявам още един апарат и не знам какво може да излезе .Въпроса ми е знаете ли от къде може да се купят водач/и на по нормална цена .Благодаря предварителноSent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Преди година-две скъсах единия болт, при запитването ми в "представителите" на Опел ми казаха, че не се предлагал като резервна част, за сметка на това ми предложиха целия апарат...май към 400лв ми поискаха. Купих го от Лозан, но в милнер оффроуд го има за 6,6 паунда с ддс-то
Коментар
-
Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеПровери първо да не е останала шайбата заклещена за някоя от гайките и да си я навил върху друга шайба на джантата. Виж да не са две шайби на някоя от гайките. При мен беше така.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар