Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компютър + Имобилайзер за Фронтера 6VD1-W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компютър + Имобилайзер за Фронтера 6VD1-W

Здравейте отново,
    Установих , че ще ми трябват нови компютър и имобилайзер за моята Фронтера, ако някой може да помогне с инфо къде е вероятно да ги има ? Проблема е , че за двигател 3.2 в Бг няма почти нищо, а дори и много хора не са чували за него.

От: Компютър + Имобилайзер за Фронтера 6VD1-W

Първоначално публикуван от Pashov.Yu Преглед на мнение
    Здравейте отново,
    Установих , че ще ми трябват нови компютър и имобилайзер за моята Фронтера, ако някой може да помогне с инфо къде е вероятно да ги има ? Проблема е , че за двигател 3.2 в Бг няма почти нищо, а дори и много хора не са чували за него.
    и кой гений на Българската диагностика го установи това и как? какви са ти оплакванията? освен ако си я забравил за цяла зима в Искъра не виждам как ще ти трябват пък и 2-те заедно.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      и кой гений на Българската диагностика го установи това и как? какви са ти оплакванията? освен ако си я забравил за цяла зима в Искъра не виждам как ще ти трябват пък и 2-те заедно.
      Не е била цяла зима в Искъра, но поседя малко във вода и платките се окислиха прекалено много. А ми трябват и двете заедно, защото смея да кажа, че вървят в комплект. В противен случай ще трябва да се препрограмира , което разбрах, че е операция с негарантиран успех.

п.с. След като я подсушихме и се даде на контакт чек лампата на таблото (оранжевата, която прилича на двигател), постоянно мига. Имам и проблем с завъртането на стартер, може да е някое реле, но тия от ISUZU може да са вързали имобилайзера със стартера. Интересното е , че имобилайзера ми е германски а компютъра японски.
      Ако мислиш , че проблема може да е на друго място - помагай

Коментар

Не е била цяла зима в Искъра, но поседя малко във вода и платките се окислиха прекалено много. А ми трябват и двете заедно, защото смея да кажа, че вървят в комплект. В противен случай ще трябва да се препрограмира , което разбрах, че е операция с негарантиран успех.

п.с. След като я подсушихме и се даде на контакт чек лампата на таблото (оранжевата, която прилича на двигател), постоянно мига. Имам и проблем с завъртането на стартер, може да е някое реле, но тия от ISUZU може да са вързали имобилайзера със стартера. Интересното е , че имобилайзера ми е германски а компютъра японски.
        Ако мислиш , че проблема може да е на друго място - помагай
        Лошо, това за седенето във вода беше майтап пък се оказа истина ;(
        дай компютъра на някой който разбира осцилоскопа и поялника, може пък и да живне...

п.с. стартера няма да врътне преди да е минала проверката на датчиците през EKU-то, явно си трябва мерене....
        no signature no problems

Коментар

Така де , ама дето ще се занимавам да правя стария мисля, че ще ми е по-лесно да взема друг компютър. Имам един познат, койти си беше удавил колата, какво ли не прави за да съживи компа, но не потръгна докато не си взе нов. Ако се сещаш за някоя автоморга дето може да имат такъв /за 3,2 мотора/ приемам телефони.

Коментар

Така де , ама дето ще се занимавам да правя стария мисля, че ще ми е по-лесно да взема друг компютър. Имам един познат, койти си беше удавил колата, какво ли не прави за да съживи компа, но не потръгна докато не си взе нов. Ако се сещаш за някоя автоморга дето може да имат такъв /за 3,2 мотора/ приемам телефони.
            пали свещ и звъни на Лозан, ако той няма или не знае от къде да вземе никъде в БГ няма да намериш. Телефона го има на много места в Опел подфорума, включително и в неговия профил. Isuzo му е ника.
            no signature no problems

Коментар

Ако Лозан няма, търси в Ибей или някой приятел да търси в Англия. Иначе кофти работа.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Ако Лозан няма, търси в Ибей или някой приятел да търси в Англия. Иначе кофти работа.
                Митак, аз хвърлих едно око и в Английския и в Американския ebey в момента никой не продава отделен компютър, има само цял мотор за 500$ с компа, и един чисто нов за 2400$ ;(
                no signature no problems

Коментар

$500 хич не е зле ако има някакъв приемлив като цена начин за доставка. После ще си има цял мотор за резервни части, а може и да го продаде и да си върне по-голямата част от разходите.
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    $500 хич не е зле ако има някакъв приемлив като цена начин за доставка. После ще си има цял мотор за резервни части, а може и да го продаде и да си върне по-голямата част от разходите.
                    ще излезе златна доставката, пък и ходи вярвай че "работи" и е на 98 000 мили както пише, аз двигател не бих купил така освен този чисто новия
                    no signature no problems

Коментар

Риск печели - риск губи ... Така е с "удоволствието" да притежаваш екзотика.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Гледах ги тия в нета, дори намерих едни момчета, дето се наемат да ремонтират такива компютри за 120 паунда в Лондон, ама първо ще потърся в Бг нещо, скрито се надявам да имам късмет.
                        Записах си номера на Лозан и утре ще му звънна да чуя какво ще ми каже. Кофтито е , че мотора е много рядък и трудно се намира каквоти и да било за него, но е голямо удоволствие да го караш.

Благодаря ви за съветите и помоща до сега!

Коментар

Къдя я вкара в толкова дълбока вода, че е стигнала до компютъра? И таблото ли беше във вода?

Коментар

Обърнах я по таван с цялата предница под вода, а задницата остана на брега. Кофти ситуяция, сега да се чудя от къде да намеря компютър и имобилайзер за тоя двигател. А всъщност мисля , че имобилайзера ми е същия като на 2.2i, защото е немски GM и ключа ми е на OPEL, но тая седмица не ми остана много време да се занимавам с Фронтерката.

Коментар

Имам 6WD1 за части
                              МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X