Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно марка за съединител на Фронтерата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане относно марка за съединител на Фронтерата

Здравейте , колеги
    може ли някой да каже (който е сменял съединител) , коя марка съединител е за препоръчване (не ме интересува от къде да го закупя):
    - LUK
    - Valeo
    - Sachs

Благодаря предварително
    Последно редактирано от Paul; 21-02-12, 11:46.

От: Питане относно марка за съединител на Фронтерата

Колега,Sachs го въртя трета година,имал съм и доста напъвания с него и до сега не ми е езневерил.А до колкото си спомням не беше и много скъп. Това е лично мнение,нека и колегите да драснат някой ред,пък извода сам ще си направиш.

Коментар

Сакс.

Коментар

Kолега само да вметна че е хубаво да го поогледаш преди това и казвам защо: Сменях преди време и май беше с LUK....несъм мн сигурен......беше на миналата ми джипка и беше преди 4-5 години ....... но беше най скъпия от възможностите .......за да нямам проблем след това но........след смяната педала се втърди отдадах го новия съеденител но така си и остана!След време се наложи да се смени семеринг на коляновия вал и като смъкнаха съеденителя маисторите казаха
        че това било менте!!!!По точно бил рециклиран!Всичко си беше с надписи на LUk но самите ламели на притискателя били твърди за тази марка и от там идвало
        и по трудното натискане на педала.Така че имай го в предвид Нямах проблем с скоростите или с нещо друго но все пак беше дискофортно натискането на педала.
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

Благодаря за мненията !!!
          Взех Sachs , сега като го сложа ще го видим как е

Коментар

Колега каква е цената на целия комплект?
            СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
            ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Вземал си хубав съединител ,да вметна нещо от личен опит ,преди време сменях съединител на една Лагуна и си закупих мегарм от еврото който изкара няма и 100 км. като се разпадна феродовия диск и ми потроши датчика на хол хубав филм стана след което си закупих диск Валео от магазина на колегата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=43470 след което не съм страдал повече , та от левчето внимателно с покупките
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Дадоха ми го за 432лв.

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                  Вземал си хубав съединител ,да вметна нещо от личен опит ,преди време сменях съединител на една Лагуна и си закупих мегарм от еврото който изкара няма и 100 км. като се разпадна феродовия диск и ми потроши датчика на хол хубав филм стана след което си закупих диск Валео от магазина на колегата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=43470 след което не съм страдал повече , та от левчето внимателно с покупките
                  Благодаря , да вметна , че от колегата получих доста добри оферти.

Коментар

Първоначално публикуван от Paul Преглед на мнение
                    Дадоха ми го за 432лв.
                    Това за коя Фронтера е? Щото за мойта,феродовия диск го взех за 250лв преди две години,а целия комплект с маховика струваше 1200лв.
                    ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
                      Това за коя Фронтера е? Щото за мойта,феродовия диск го взех за 250лв преди две години,а целия комплект с маховика струваше 1200лв.
                      Къса база 2.0 безин (все пак преди две години цените бяха други )

Коментар

Моята е същата преси 15 хил-км смених съединителя пълен комплект сас закс но уви сега отново е за смяна взе да преплазва
                        Land rover 2.5 tdi
                        0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X