Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравличен маркуч

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хидравличен маркуч

Колеги,спешно търся хидр.маркуч от хидравличната помпа към секторната кутия.Ако някой има под ръка или информация къде може да се намери,моля да пише.Цената не е без значение.Става въпрос за ОФКБ 2,0 Спорт-94г.От София съм.тел0886402394. Надявам се на бърза реакция,защото действително е спешен въпроса.

От: Хидравличен маркуч

Лозан 0898780604 или ако не си прецакал накрайниците - във всеки един сервиз за маркучи.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Колега Куздов,благодаря за бързата реакция.За съжаление е късно за Лозан,щото не отговаря.Маркуча не съм го свалял,понеже не мога без колата и доливам масло.Лошото е ,че освен на Хладилника,не знам друг сервиз.Ако не е нахално от моя страна,дай координати на някои,които знаеш.

Коментар

Звънни му пак. Понякога не вдига като е зает. Не знам сервизи, защото много отдавна не съм правил хидравлични маркучи.
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Има един в Люлин!цената за маркуча беше 40 лв и се прави за 20-30 мин!Ако те интересува ще ти кажа къде е!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от tomil Преглед на мнение
            Колега Куздов,благодаря за бързата реакция.За съжаление е късно за Лозан,щото не отговаря.Маркуча не съм го свалял,понеже не мога без колата и доливам масло.Лошото е ,че освен на Хладилника,не знам друг сервиз.Ако не е нахално от моя страна,дай координати на някои,които знаеш.
            0899 833 601 - Боби
            Кажи му че си от офроуд форума, правил съм на същата фронтера там и съм пращал сума хора с джипки, знае си работата, от 40 години все това прави. Намира се на ул. Резбаркса до Балкан Стар. Там ще ти го свалят в сервизчето отсреща. Всичко ми излезе към 60 лв. преди година.

п.с. не е реклама. Като го прочете колегата ще го изтрия.
            no signature no problems

Коментар

Не го трий, а го сложи някъде в залепените теми. Може и без телефона, но пиши къдеточно е сервиза, пък всеки сам си преценява дали да ходи там. Лично аз бих предпочел да отида при проверен човек.
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Все пак Лозан спаси положението,за което благодаря!За сведение на колеги,изпаднали в подобна ситуация/не е реклама!/,правяттакива маркучи на кръстовището Горубляне-Панчарево.

Коментар

В София има поне 7-8 места където правят хидравлични маркучи, освен споменатия от fanatic на "Резбарска".Поне за толкова се сещам в момента. Всички правят маркучите веднага с доста добро качество, за песимистите ще кажа , че често правя маркучи при тях(работя с тежка техника) за високо налягане 300-500bar. и нямам рекламация. Имат накрайници, маркучи, бронировка за маркучите и уплътнения. Ако има интерес мога да споделя адресите, стига да не се приеме за реклама от модераторите.

Трябва да си помагаме. Нашите машини са сравнително евтини а частите са безумно скъпи.
                  Последно редактирано от vlado_xaxo; 07-04-12, 20:55.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X