ако се свържат входящия и изходящия макруч "на късо" и филтъра се махне, ще се отрази ли по някакъв начин на двигателя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
филтър на парите от резервоара...
Свий
X
-
От: филтър на парите от резервоара...
По скоро да, защото оттам ще засмуква още въздух двигателят. А и може да ти мирише на бензин докато не работи двигателят, защото той засмуква изпаренията и ги изгаря. А като не работи ще ти излизат право под носа ти, пред шофьорското място.
-
идеята ми е двата маркуча които влизат в този филтър (единия идващ от резервоара и другия отиващ към двг) да си свържа един за друг - така няма от къде да мирише и двигателя няма да засмуква въздух...?В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеидеята ми е двата маркуча които влизат в този филтър (единия идващ от резервоара и другия отиващ към двг) да си свържа един за друг - така няма от къде да мирише и двигателя няма да засмуква въздух...?
Честно казано при теб, се съмнявам парите да не отиват навън докато не работи двигателят. Най-малкото, тогава за какво ще е този филтър с активен въглен?
Коментар
-
абе може да се окаже, че не е различно - сега го загледах и при мен е по сложна системата от тръбички, но е много мокро и не можах подробно да разгледам...
май се отказах да го махам - ще му търся друго мястоВ Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Не си спомням дали ти изпратих снимки къде преместихме този филтър на моята и на брат ми, но ето една снимка:
Това е пред задният мост, вижда се дясната част на стабилизиращата щанга, дясната надлъжна греда на моста и задната част на гърнето. Планките за захващането са заварени за шасито(боядисани в черно), маркучите са удължени. Мога да те изпратя при хората които го направиха, все пак вече са го правили и вече четвърта година нямам проблеми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар