Обява

Свий
Няма добавени обяви.

филтър на парите от резервоара...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• филтър на парите от резервоара...

ако се свържат входящия и изходящия макруч "на късо" и филтъра се махне, ще се отрази ли по някакъв начин на двигателя?
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

От: филтър на парите от резервоара...

По скоро да, защото оттам ще засмуква още въздух двигателят. А и може да ти мирише на бензин докато не работи двигателят, защото той засмуква изпаренията и ги изгаря. А като не работи ще ти излизат право под носа ти, пред шофьорското място.

Коментар

идеята ми е двата маркуча които влизат в този филтър (единия идващ от резервоара и другия отиващ към двг) да си свържа един за друг - така няма от къде да мирише и двигателя няма да засмуква въздух...?

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
        идеята ми е двата маркуча които влизат в този филтър (единия идващ от резервоара и другия отиващ към двг) да си свържа един за друг - така няма от къде да мирише и двигателя няма да засмуква въздух...?
        Сега видях, че си с B 3.2 и явно там е различно. При мен (А 2.2 екотек) идва от резервоара и преди да влезе във филтъра има тройник за към двигателя. След тройникът отива във филтъра и след това излиза в природата при неработещ двигател.
        Честно казано при теб, се съмнявам парите да не отиват навън докато не работи двигателят. Най-малкото, тогава за какво ще е този филтър с активен въглен?

Коментар

абе може да се окаже, че не е различно - сега го загледах и при мен е по сложна системата от тръбички, но е много мокро и не можах подробно да разгледам...
          май се отказах да го махам - ще му търся друго място

Коментар

Колега имах навремето един опел омега и реших да го махна този голям и ненужен детаил вързах маркучите накъсо и .... на другия ден се оказа че нямам резервоар от вакума се беше сгънал навътре все едно е прегазен от кола
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Не си спомням дали ти изпратих снимки къде преместихме този филтър на моята и на брат ми, но ето една снимка:
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:015382159-big.jpg
Прегледи:1
Размер:115.2 КБ
ID:5350389
              Това е пред задният мост, вижда се дясната част на стабилизиращата щанга, дясната надлъжна греда на моста и задната част на гърнето. Планките за захващането са заварени за шасито(боядисани в черно), маркучите са удължени. Мога да те изпратя при хората които го направиха, все пак вече са го правили и вече четвърта година нямам проблеми.

Коментар

давай ги хората да местя и моята - благодаря предварително!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X