Обява

Свий
Няма добавени обяви.

диференциали предавателно число

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• диференциали предавателно число

Здравеите колеги от скоро имам Опел Фронтера бензин 2.4 дълга база и ми се наложи да снемя заден диференциали взех го от фронтера тя беше само по шаси незнам да ли е била дизел или бензин обаче няма синхрон межо предниа мост и задниа нещо се разминава ..Преди кадето карах с стариа диференциали с 120 км/х на 3500 обората сега карам 120 км/х 3200 трябва ми савет какво да правя да се оправят нещата .

Благодаря предварително

От: диференциали предавателно число

Здравей колега, имаш два варианта. Единият е да си намериш диф. като оригиналният(най-сигурно е да броиш зъбите на корона и пинъона).
    А другият е да вземеш и предниа диф. от колата от която си взел задния, но това при положение, че ти харесва как върви с по-дългия дифиренциал.
    П.П Докато не ги направиш еднакви гледай да караш само на задно!

Коментар

От: диференциали предавателно число

Взел си "бърз" диференциал!Потърси някаде по болтовете на кожуха алуминиева пластина с набити цифри за предавателното число и ги сравни със същата пластина на предния диференциал.Или както те съветва колегата по-горе вземи и предния диференциал,иначе ако включиш двойното,нещо някъде по трансмисията ще даде "фира".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X