Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LSD ВЪПРОС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LSD ВЪПРОС

Здравейте колеги. Вера сменях гумите и реших да пробвам да видя дали фронтерата има лсд . Установих че има според това което съм чел във форума, обаче никаде не намерих някякво обяснение какво всъщност представлява лсд, , на какъв принцип работи и как да установим дали е изправно, единствено знам че е добре за хлъзгав път и толкова

От: LSD ВЪПРОС

Продължавай в същия дух и може да откриеш предното.И то много помага на хлъзгав път.Иначе ако се разровиш във Форума ще разбереш повече за този вид блокаж(и аз нищо не знаех,даже пишех глупости по въпроса).Има даже интересни клипчета , но не мога да ти ги кача.И не на последно място е от значение собствената ти техническа грамотност за асимилиране на информацията.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

От: LSD ВЪПРОС

Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнение
      Здравейте колеги. Вера сменях гумите и реших да пробвам да видя дали фронтерата има лсд . Установих че има според това което съм чел във форума, обаче никаде не намерих някякво обяснение какво всъщност представлява лсд, , на какъв принцип работи и как да установим дали е изправно, единствено знам че е добре за хлъзгав път и толкова
      Четенето не боли, има страшно много информация по всички интересуващи те въпроси както в подраздела, така и във форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X