Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с бензиновата помпа !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с бензиновата помпа !

Здравейте колеги.Преди няколко месеца и аз се сдобих с Опел фронтера 94г ,2000i ,КБ,десен волан.

Понеже не намерих нищо в темите относно моя проблем,реших да се консултирам с вас.Ако съм пропуснал някоя тема,моля модераторите да ме извинят и да премахнат моята.

Проблема ми е следният:Преди месец започна да ми гори бушона на бензиновата помпа.За 500метра сменях бушонче.Ходих на диагностика и се оказа че бензиновата помпа е развалена.Сменихме помпата и филтъра и колата се оправи за два дни.След това помпата ми отказа като си мислех че проблема е в помпата.Сложихме втора помпа и пак се развали.С третата помпа колата работеше 4 дни градско(около 50 кил) и както си карах изгуби мощност.Когато и подавам плавно гас в спряло положение-колата се форсира,а когато и подам рязко гас-гасне.Помислих си че проблема е пак в помпата и сложих външна помпа(Външната помпа беше по силна около 5 бара).Карах с нея няколко дни градско без никакъв проблем и днес в движение ми изгасна и не иска да запали.

Аз съм от град Елхово(Ямболско) и няма тесни специалисти.

Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете някакъв съвет.

Благодаря предварително.

От: Проблем с бензиновата помпа !

Релето на бензиновата помпа е според мен - дори и да му няма нищо на външен вид, свалете го, отворете го и го припойте.

Коментар

Колега ходили при Анатоли?ако не си отиди,аз съм доволен.В района незнам кого друг дати препоръчам
      ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
      Grand Cherokee 2.7
      GSM 0888148630

Коментар

Колега, провери и отпред рейката и регулатора за налягането, да не би там да има проблем.
        Иначе това е темата, в която има доста инфо - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=21836
        Щом сменяш 3-4 помпи за толкова кратко време значи не е в помпата проблема. Успех!
        :)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X