Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тапицерия на таван ОФА ДБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тапицерия на таван ОФА ДБ

Честита коледа уважаеми фронтеристи,желая ви здраве без аварийно шофиране на любимите автомобили и успехи във всички начинания. Колеги,искам да демонтирам тавана на фронтерата и да го тапицирам или ще сложа тавана на старата,щото разбрах че едно тапициране е около100лв. Та искам съвет от къде да започна де монтажа,сложна ли е тази процедура? Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем нека сподели как точно става

От: Тапицерия на таван ОФА ДБ

Ето една тема ако ти се занимава с "направи си сам" http://www.napravisam.bg/forum/viewt...p?f=36&t=19177 .Не съм свалял точно на фронтера,но обикновенно няма големи разлики при демонтажа.
    Махаш сенниците,махаш дръжките над вратите,плафони.след това махаш гумените уплатнения.
    При махането на тавана гледай да не го пречупиш,понеже е дълъг може да ти трябва помощник.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ето тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...F2%E0%E2%E0%ED пост450 и надолу пък е показано как можеш да спестиш тия 100 лева за претапициране

Коментар

Колега при мен е същия проблем.Старата тапицерия беше увиснала и я махнах. Пробвах да залепя друга, но не се получи както трябва и я махнах, и нея.Скоро гледах на друга кола вместо тапицерия пръснато с боди-спрей.На мен лично ми хареса как се е получило и мисля като се позатопли така да го направя.

Коментар

ЗА МНОГО ГОДИНИЙ, колеги днес се престраших и де монтирах тавана след което свалих тавана на старата Фронтера и го сложих на функциониращата.Отне ми 2 часа,и честно казано процедурата никак не е приятна.Но докато я свърших цялата тая работа поотрезнях от снощи.

Коментар

Щом си се справил без да скършиш кората, значи имаш много "лека ръчица".... Иначе не е никаква философия, аз го свалям за 20 минути.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

А,на старата фронтера и лявата и дясната кора на страничните колони ги прекърших, щото започнах да се изнервям

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X