Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с табло на ОФБ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с табло на ОФБ

Здравейте колеги! Не успях да намеря подобна тема и реших да пусна своя със следния проблем. Вчера забелязах странен проблем с таблото на фронтерата. Когато запаля първоначално неработи оборотомера и се нулира дневния километраж, и стрелката за горивото неотчита за секунди. Някой имали идея какво може да е? Също така ми свети аербега от време навреме.

От: Проблем с табло на ОФБ

Вероятно масата аку - купе. Отвиваш - чистиш - завиваш.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Аз съм за "сваляне и препояване на всичко"
      0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от dirrty Преглед на мнение
        Здравейте колеги! Не успях да намеря подобна тема и реших да пусна своя със следния проблем. Вчера забелязах странен проблем с таблото на фронтерата. Когато запаля първоначално неработи оборотомера и се нулира дневния километраж, и стрелката за горивото неотчита за секунди. Някой имали идея какво може да е? Също така ми свети аербега от време навреме.
        Колега ако пуснете още една тема въпросите в която са обсъждани на още 10 места ще има санкции.
        Разбирам, че не ви се чете но мързела тук не се толерира. Не е нужно темата да се казва точно както вие сте намислили да я формулирате в търсачката или да е точно за конкретния проблем. Ако потърсите само "табло" в подфорум Опел и отделите 20 минути ще си решите проблема. Същото важи и за еърбега.
        no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X