Колеги, имам фронтера 2.2TDI 1999 г.скоростите включвет без проблем, но ми се струва ,че при паваж скоростите играят, не лопат и не тропат, но има някакъв луфт.Дали е нормално това?Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли проблем със скоростите на фронтера 2.2 Д
Свий
X
-
От: Има ли проблем със скоростите на фронтера 2.2 Д
Първоначално публикуван от изток Преглед на мнениеКолеги, имам фронтера 2.2TDI 1999 г.скоростите включвет без проблем, но ми се струва ,че при паваж скоростите играят, не лопат и не тропат, но има някакъв луфт.Дали е нормално това?Благодаря.no signature no problems
-
Тампоните на СК и двигателя са здрави ,майсторите ме насочват към заден диференциал -тампони на стабилизираща щанга ,но пък не се чува шум от там,не знам дали има някаква връзка със скор.кутия.
Забравих да напиша,че и на реактивната щанга имало луфт ,дали тампоните са отделно?Последно редактирано от CarTest™; 08-12-11, 14:41.
Коментар
-
От: Има ли проблем със скоростите на фронтера 2.2 Д
Първоначално публикуван от изток Преглед на мнениеТампоните на СК и двигателя са здрави ,майсторите ме насочват към заден диференциал -тампони на стабилизираща щанга ,но пък не се чува шум от там,не знам дали има някаква връзка със скор.кутия.
Забравих да напиша,че и на реактивната щанга имало луфт ,дали тампоните са отделно?no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар