Обява

Свий
Няма добавени обяви.

консумативи/рез. части Frontera B 3.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• консумативи/рез. части Frontera B 3.2

не намерих тема или някакво инфо за този модел и пускам тука малко инфо за това, което има като инфо:
    - Ангренажен ремък, 90-100 лв;
    - паразитна ролка: 35-140 лв;
    - обтяжна ролка (само на едно място ми дадоха цена): 495 лв
    - филтър за автоматика: (пак цена само от едно място: 495 лв
    - гарнитура за автоматика: 25-35 лв

та с оглед тези стряскащи цени (особено на обтяжната ролка и филтъра за автоматика), някой да е попадал на по-разумни предложения?
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

От: консумативи/рез. части Frontera B 3.2

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
    не намерих тема или някакво инфо за този модел и пускам тука малко инфо за това, което има като инфо:
    - Ангренажен ремък, 90-100 лв;
    - паразитна ролка: 35-140 лв;
    - обтяжна ролка (само на едно място ми дадоха цена): 495 лв
    - филтър за автоматика: (пак цена само от едно място: 495 лв
    - гарнитура за автоматика: 25-35 лв

та с оглед тези стряскащи цени (особено на обтяжната ролка и филтъра за автоматика), някой да е попадал на по-разумни предложения?
    филтъра е 28 лв. на Козлодуй има магазин за автоматици, там заедно с 2-те гарнитури излиза 70 лв.
    движейки се по Мария Луиза подминаваш Сливница и завиваш надясно по Козлудуй на 50-на метра в ляво е магазина, специално е за части за автоматици. Ролка с ремък от Сащ - GATES Part # TCK303 от рокауто - 77 $ без доставка. 2 ролки с ремък.
    Последно редактирано от fanatic; 05-12-11, 16:39.
    no signature no problems

Коментар

от рокауто взех 2 ролки и ремък, горе долу на парите, които си написал, което е на 1/3 от най-ниските цени, които успях да намеря тук.
      Филтъра го взех, от магазина на козлодуй и още там ми се стори нещо ментелив, като изработка. Когато го слагах вече бях сигурен, че си слагам кофти част в джипката - беше поне 15 мм по- дебел от оригиналния и се наложи да го "обрязвам), за да мога да затворя картера. Ако имате алтернатива, не ви препоръчвам този магазин.
      Както и да е - очертава ми се скорошно ново отваряне на автоматика- този филтър си ме притеснява, а и една резба на малкия картер превъртя - за сега не тече, но е по-добре да си е направена.

Коментар

всъщност освен превъртялата резба имам още една щета - един от болтовете на тампона който е м/у скоростната и раздатката, също превъртя, и сега не е стегнат. това дали е проблем - другия си е стегнат, а и тампона каточели е под натиск....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
          Филтъра го взех, от магазина на козлодуй и още там ми се стори нещо ментелив, като изработка. Когато го слагах вече бях сигурен, че си слагам кофти част в джипката - беше поне 15 мм по- дебел от оригиналния и се наложи да го "обрязвам), за да мога да затворя картера. Ако имате алтернатива, не ви препоръчвам този магазин.
          Както и да е - очертава ми се скорошно ново отваряне на автоматика- този филтър си ме притеснява, а и една резба на малкия картер превъртя - за сега не тече, но е по-добре да си е направена.
          За тази скоростна кутия (4l30e) има два варианта за филтър, разликата е във височината.

Коментар

възможно е. но дори и да не е менте то пак остава лошото впечатление, от магазина.
            както fanatic е написал - има алтернативни начини за доставка и то на много по-прилични цени и гарантирано без ментета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X