Нещо напоследък ме мъчат разни уж дребни ,ама досадни проблеми.Та похвалих се преди около месец ,че имам вече прочистени дюзи,ама не.Онзи ден излязох рано сутринта да си пия кафето на теферич и да се покефя как катери на бензин с промитите дюзи.Вече бях минал асфалтно 50тина километра и сега смело захапах баира.Красота-динамика,абе от време на време човек трябва да цъкне копчето на метана и да се покефи.Да де ама точно в най стръмното усетих тръпката //да ти забие муцуна по нанагорното//
.Изкретах някак си на билото вдигнах капака, пия си кафето ,мръзна и се пуля в мотора.Тресе.Цък на метан -равномерна работа.Цък на бензин -лошо.Зарязвам кафето и почвам да откачам един по един кабелите към дюзите.Хоп една я няма.Да я вземат мътните-ама хич я няма.Грешка в чека няма ,значи пак механична повреда//запушване//.Прибрах се поразтърсих из нета ама цял инжектор не видях по каталозите, а само ремонтни комплекти.Някой купувал ли е нов и с колко се е разделил.И има ли смисъл от ремонт с ремонтния комплект.Иначе беше някаква приятна цена-6-7 лв.Бензин зареждам от големите вериги,ама не прекалявам-нали си имам алтернативно гориво.Ще сменя бензиновия филтър,ама нещо ми се чини ,че не там е зарито кучето.Дайте малко акъл,и да поразсъждаваме заедно.

Коментар