Дойде студ и "фронти" не ще да пали или припалва на един цилиндър,но не може да заработи.Свалих свещите,работят и четирите,след това свалих трите прости дюзи оказа се ,че "препикват"и изглежда,че само умната работи.Въпроса ми е стават ли от "ЧЕРОКИ 2,5 и 3,1"щото от"ВОЯДЖЪР"не стават ,а не мога да намеря оригинални и старите могат ли да се ремонтират?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с дюзи за ОФА 2,5ТДС
Свий
X
-
От: Проблем с дюзи за ОФА2,5ТДС
Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнениеДойде студ и "фронти" не ще да пали или припалва на един цилиндър,но не може да заработи.Свалих свещите,работят и четирите,след това свалих трите прости дюзи оказа се ,че "препикват"и изглежда,че само умната работи.Въпроса ми е стават ли от "ЧЕРОКИ 2,5 и 3,1"щото от"ВОЯДЖЪР"не стават ,а не мога да намеря оригинални и старите могат ли да се ремонтират?
По-хубаво е че не "приакват" тогава щеше да имаш по-голям проблем
Има няколко места на които рециклират такива дюзи и съм чувал че е успешно. Мисля, че е по-добър вариант от 2-ра употреба в същото състояние като твоите.no signature no problems
-
С триста зора намерих дюзи 2-ра употреба,тази сутрин запали с първото подгряване,ама небеше толкова студено.Та остава въпроса ,къде да дам старите за рециклиране?На вас в София ви е лесно имате няколко места,ама ние незнаем къде и на какви цени?ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844
Коментар
-
Носих дюзите на стент и майстора така ми каза,а може и помпата да прави нещо!Щото не пали от раз,а след второ, трето развъртване на двигателя.Не знам дали може да и се дава предварение, щото е електронна? Ходих и на диагностика изчистиха грешките,но една се появява отново и отново след запалване на дв. а тя е Р1572 някой да знае какво е?ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844
Коментар
-
След дълго ходене по майстори и диагностики,накрая реших проблема с паленето сам.Отне ми три дни в разглобяване и сглобяване, един от които за отвиването на едната гайка на помпата.Дадох и предварение и работата се влоши още повече,след това пълно закъснение и "о чудо" джипа запали от четвърт оборот,като загрее дори пали без подгряване.Какви ли не истории слушах, за заминала помпа,за въздух в системата ,за не работещи клапани,за слаб акумулатор,а то се оказа елементарно.ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844
Коментар
-
От: Проблем с дюзи за ОФА 2,5ТДС
Това според мен не е много добре и говори за някаква неграмотна интервенция в миналото. Да не е зацепена неправилно?"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар