Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разширителен съд - взаимозаменяемост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разширителен съд - взаимозаменяемост

Здравейте колеги. Доста рових във форума, но не открих отговор на въпроса си. Интересува ме може ли разширителният съд на антифриза на ОФА КБ бензин, да се замени с разширителен съд от друг модел на Опел? Моят е пукнат и тече, и ми се иска да е нов, защото повечето стари по моргите също им е нацепена пластмасата. Благодаря ви предварително.

От: Разширителен съд - взаимозаменяемост

На Астра ф на пръв поглед е същият (не ми се излиза сега да ги сравнявам, но ако държиш утре мога да ти дам отговор).Пасат,голф?!
    Всъщност ти трябва какъвто и да е разширителен съд който може да се побере там. За захващането към купето ще проявиш въображение.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Здравей колега и от мен . Разширителния съд на Фронтера 2.0 бензин и въобще на Бензиновите Фронтерки мисля че в годините нямат разлика (за дизеловите не знам ) но при мене както и при другите разширителния съд е със общо 3 отвора 2 отгоре и 1 отдолу , Пасат,Голф нямат нищо общо имам и Пасат той е със само 2 отвора . ще трябва някой колега да сподели с друг автомобил ако има (марки ) пък може да изкочи някое.
      Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Чисто нов разширителен съд в Опел за този модел е 68 лв. Не виждам смисъл да си правиш експерименти при полужение че в моргата ще ти вземат поне 30 лв. за стар и прегорял съд.
        no signature no problems

Коментар

И кой дистрибутор на авточасти го предлага на тази цена? Ще се учудя ако е каргоекспрес.

Коментар

При всички представители на опел може да се намери , и аз търсих въпросното казанче цената беше същата но нямаше налично само с поръчка
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Във Варна пък магазините за авточасти или го нямат, или го предлагат само с поръчка и казват че цената е над 100лв. Официалният представител на Опел - Булвария Варна искат номера на рамата за да кажат каква точно е цената...
              Затова реших проблема като си намерих от колега от форума разширителен съд на старо, вече го монтирах и не тече.

Коментар

Да подновя темата!До колкото видях,на 2000,2,4 и 2,3 са еднакви.Моето се спука и сега и с поръчка не може да се намери.Били спрени от производство.Някой ако има идея от какво друго става или има за продаване да свирка.

Коментар

Какво е налягането на капачката ако има такова?Ако няма.............всеки леген става.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    Чисто нов разширителен съд в Опел за този модел е 68 лв. Не виждам смисъл да си правиш експерименти при полужение че в моргата ще ти вземат поне 30 лв. за стар и прегорял съд.
                    Множко за нищо.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Кажете магазин,никъде го няма,даже с поръчка.

Коментар

Двама колеги продават на части Фронтери -виж там(в съответният раздел).
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Опел корса Б ,тигра -с малка разлика в захващането

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
                            Опел корса Б ,тигра -с малка разлика в захващането
                            Мерси колега!Още утре ще се пробва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X