Здравейте колеги. Доста рових във форума, но не открих отговор на въпроса си. Интересува ме може ли разширителният съд на антифриза на ОФА КБ бензин, да се замени с разширителен съд от друг модел на Опел? Моят е пукнат и тече, и ми се иска да е нов, защото повечето стари по моргите също им е нацепена пластмасата. Благодаря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разширителен съд - взаимозаменяемост
Свий
X
-
От: Разширителен съд - взаимозаменяемост
На Астра ф на пръв поглед е същият (не ми се излиза сега да ги сравнявам, но ако държиш утре мога да ти дам отговор).Пасат,голф?!
Всъщност ти трябва какъвто и да е разширителен съд който може да се побере там. За захващането към купето ще проявиш въображение.Sent from my Nokia s fenerche
-
Здравей колега и от мен . Разширителния съд на Фронтера 2.0 бензин и въобще на Бензиновите Фронтерки мисля че в годините нямат разлика (за дизеловите не знам ) но при мене както и при другите разширителния съд е със общо 3 отвора 2 отгоре и 1 отдолу , Пасат,Голф нямат нищо общо имам и Пасат той е със само 2 отвора . ще трябва някой колега да сподели с друг автомобил ако има (марки ) пък може да изкочи някое.Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)
Коментар
-
Чисто нов разширителен съд в Опел за този модел е 68 лв. Не виждам смисъл да си правиш експерименти при полужение че в моргата ще ти вземат поне 30 лв. за стар и прегорял съд.no signature no problems
Коментар
-
Във Варна пък магазините за авточасти или го нямат, или го предлагат само с поръчка и казват че цената е над 100лв. Официалният представител на Опел - Булвария Варна искат номера на рамата за да кажат каква точно е цената...
Затова реших проблема като си намерих от колега от форума разширителен съд на старо, вече го монтирах и не тече.
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеЧисто нов разширителен съд в Опел за този модел е 68 лв. Не виждам смисъл да си правиш експерименти при полужение че в моргата ще ти вземат поне 30 лв. за стар и прегорял съд.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеОпел корса Б ,тигра -с малка разлика в захващането
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар