става въпрос за фронтера Б 32, бензин - някой знае ли дали е възможно и дали си струва при проблем с автоматика?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
замяна на автоматична ск. кутия с ръчна?
Свий
X
-
От: замяна на автоматична ск. кутия с ръчна?
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениестава въпрос за фронтера Б 32, бензин - някой знае ли дали е възможно и дали си струва при проблем с автоматика?нямам нищо против да имам един резерва.
Какво му е на автомата, че чак да искаш да слагаш ръчни?no signature no problems
Коментар
-
диагнозата не е установена, както и евентуалната цена на ремонта. признаците са превключване с удар и потегляне с удар - все едно ако си с ръчни отпускаш съединителя много рязко. и чисто субективно превключва на много по-високи обороти от колкото ми се струва нормално.
п.п. колата не е моя а ми предлагат да я купя, но като цяло предпочитам 5 ръчни скорости вместо 4 скоростна автоматична и ремонтирана, та затова разпитвам по темата.
п.п.2 - колата е 3.2 бензин, че гледам нещо съм я убъркал в първия пост.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
мдааа явно кутията е пътник, ма щом превключва изобщо значи има живот в нея и ремонта няма да е безумен. А за ръчни ти трябва самата кутия, кардан и там скоби стойки тампони май не съвпадат а и помпа за съединителя абе като се помисли ще излезе колкото ремонта.
П.с аз винаги съм предпочитал да отворя нещо и да го ремонтирам отколкото да чакам да се счупи и да му треперя кога ще стане. Тия кутии са много яки и ако я ремонтираш и подържаш добре ще изкара повече от ръчната.no signature no problems
Коментар
-
от София съм.
абе тая 4-скоростна кутия като цяло не ме кефи - само прави колата мудна и вдига разхода. Затова се замислям вместо ремонт нова с ръчни. Но явно няма смисъл.
п.п. джипката все още не съм я купил - само съм я тествал и това изскочи (то си се знаеше де)В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение...трябва самата кутия, кардан и там скоби стойки тампони май не съвпадат а и помпа за съединителя абе като се помисли ще излезе колкото ремонта.
Ако е в ред автоматът, нито е по-тромава, нито гори повече. При него нямаш скапващ се съединител, който да ти вгорчава живота на всяка дълбока локва. Само дето не става да я палиш с бутане."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеА маховик, съединител педали не му ли трябват? Аз искам и другата джипка да си направя автомат
Ако е в ред автоматът, нито е по-тромава, нито гори повече. При него нямаш скапващ се съединител, който да ти вгорчава живота на всяка дълбока локва. Само дето не става да я палиш с бутане.
Ти нямаше ли Исузу? сменяте си карантиите и всички са щастливиno signature no problems
Коментар
-
Re: От: замяна на автоматична ск. кутия с ръчна?
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеей верно бе.... значи отиде над 2500 лв.
Ти нямаше ли Исузу? сменяте си карантиите и всички са щастливи
Неприятното е, че и мостовете май ще са Паджерски, предвид, че предният диф е от другата страна.
От друга страна - що ли ми трябва да развалям работеща кола"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Смяната е възможна, струва около 3000лв с труда и частите (втора употреба)
Имах такова реално предложение това лято но не се възползвах, понеже предпочитам автомата и си го стегнах.
Все пак да уточня че моята е дизелова а не бензинова и е възможно да са различни цифрите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар