Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газова уредба на дизелова Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газова уредба на дизелова Фронтера

Колеги, вижте на какво попаднах в ловджийския форум :
    http://www.nalov.com/forum/index.php...pic=35505&st=0

много ме заинтригува това, някой пробвал ли го е от нас ?
    Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.

От: Газова уредба на дизелова Фронтера

Първоначално публикуван от batDancho Преглед на мнение
    Колеги, вижте на какво попаднах в ловджийския форум :
    http://www.nalov.com/forum/index.php...pic=35505&st=0

много ме заинтригува това, някой пробвал ли го е от нас ?
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...5%EB+%E3%E0%E7
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Монтирал съм я аз . Нищо сложно.тел. 0888870015

Коментар

БатДанчо, това съм го запланувал отпреди 2 години. Скоро ще я сложа и ще видим какво ще стане.Знаеш мойта под 12л не мога да я смъкна!

Коментар

Фронтерата от „Ловджийския форум“ е моя.Карам на газ/дизел вече почти година,и всичко е наред - повече мощност,около 3л по-малко дизел на 100км,и около 2 - 2,5л газ на 100 км.Двигателя ми е на 290 000,и си мисля,че при по нов мотор икономията ще е още по-голяма.Но незнам за икономията,и кога ще се изплати газовата уредба,но на мен ми стига мощноста,която по-време на лов ми идва идеално.Просто с газта,джипа е съвсем различен,чувства се като още един мотор отгоре.

Коментар

Колега, може ли да направиш няколко снимки на монтирания изпарител и начина на подаване на газта. Демек на мотора.
            Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Здравейте,
              в гр.Берковица има някакъв мъж които също слагал газови уредби на дизел,и от неговите думи се потвърждава и казаното от колегата.Повече подробности мога да кажа след нова година,като поразпитам за какво става на въпрос.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнение
                Колега, може ли да направиш няколко снимки на монтирания изпарител и начина на подаване на газта. Демек на мотора.
                Ще направя и снимки по-натам,но това е обикновен турски изпарител Ловато,а газта се пуска в маркуча на въздушния филтър,нищо страшно.Майстора (icolevskara), който ми я монтира по-нагоре е оставил телефон ,и по подробно може да Ви обясни подробностите и регулирането.

Коментар

Колега здравей,и аз се интересувам от снимки и малко подробности,имам същата фронтера и ми се иска и аз да експериментирам с газова уредба.

Коментар

И аз проявявам интерес....

Коментар

Страшното при газовата уредба поставена на дизел е ако замръзне испарителя и натрупа течна фаза във него. Повярвайте ми не искате да виждате крайният ефект , аз съм го виждал!
                      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                        Страшното при газовата уредба поставена на дизел е ако замръзне испарителя и натрупа течна фаза във него. Повярвайте ми не искате да виждате крайният ефект , аз съм го виждал!
                        Вчера говорих с мой приятел газаджия и каза, че е много опасно при достигане на високи обороти. А в гората са не избежни.
                        GSM 0877 08 99 19
                        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                          При бензина не е ли същото

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                          Вчера говорих с мой приятел газаджия и каза, че е много опасно при достигане на високи обороти. А в гората са не избежни.
                          Кое точно е опасното при високи обороти , при положение, че бензина е по-високооборотен

Моля, не бъдете голословни.
                          Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнение
                            При бензина не е ли същото

Кое точно е опасното при високи обороти , при положение, че бензина е по-високооборотен

Моля, не бъдете голословни.
                            Получавало се самозасмукване на газта при високи обороти и после ставало страшно. Пак казвам, че това ми го обясни газджията, който е мой приятел и между другото е най добрия в нашия град. Доста е напред в тази област.
                            GSM 0877 08 99 19
                            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Здравейте. Мой добър познат има два шест цилиндрови камиона DAF и другия не го знам каква марка е. DAFа е 1998година и другия е горе долу на същата възраст. Идвата са само на метан. На мястото на помпата е пресадено делко. Главата е вдигната на горе с изработена /така да я нарека скара/ за да се намали компресията до нужната за метана. Две гарнитури за глава една между блока и скарата и друга между скарата и главата. Пресния въздух след филтъра се регулира с клапа свързана с педала на газта. А дали са удължавани повдигач или тижи или и двете не знам но със сигурност има и други заигравки. След празниците ще ида на място и ще дам инфо. Бъдете здрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X