Обява

Свий
Няма добавени обяви.

задна дясна гума се измести 3 см назад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• задна дясна гума се измести 3 см назад

здравейте,вчера при завои на една поляна задната дясна гума на опел фронтера 2,0 спорт ми се измести около 3 см назад по ресора. оставил сам я на поляната и не знам от какво е, дали може да се преместти на самоход.
    благодаря ако някой ми отговори.

От: задна дясна гума се измести 3 см назад

Първоначално публикуван от georgiko Преглед на мнение
    здравейте,вчера при завои на една поляна задната дясна гума на опел фронтера 2,0 спорт ми се измести около 3 см назад по ресора. оставил сам я на поляната и не знам от какво е, дали може да се преместти на самоход.
    благодаря ако някой ми отговори.
    Баси завоя !

Изместването може да е поради разхлабени скоби на ресьора , или поради счупен основен лист . Това ми идва първо на акъла . Във всеки случай , първо огледай от какъв зор се е изместила , ама внимателно да не изхвръкне някоя заклещена клемия , докато се търкаляш отдолу. Всъщност , ако се е изместил моста , то и лявата трябва да е посукана .
    На самоход е рискована работа , без да се установи причината ( че дори и да е установена ) . Евентуално на буксир . Ама все пак в момента гадаем .
    Последно редактирано от Vlado_Ts; 10-10-11, 15:39.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

жулеше в задницата

Коментар

Владо ти е написал вероятните причини, като счупен основен лист ми се вижда по-вероятната.
        Легни отдолу без да се завираш твърде до моста и огледай, каквото и да е ще се види веднага с това изместване на моста, а и ОФА няма точно нищо отзад, че да се чудиш дълго кое не е издържало.

Коментар

Изгнили пети на ръкавите, скъсани резби или разхлабени U-болтове. Счупен основен лист-едва ли. Те се чупят посредата. Аз така си бях карал сума време, докато един ден Лозан забеляза, че нещо седи на една страна.... Ако е лек терена може да се прибере на самоход.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

благодаря,съвсем леко на самоход я докарах.

Коментар

благодаря,съвсем леко на самоход я докарах.
              Toва - добре!
              А разбра ли какви са "пораженията"?
              Казано е:
              -"Обичай ближния",
              щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Днес е на сервиз , ще ви кажа.
                И всичко това - от някаква дупка.

Коментар

Днес е на сервиз , ще ви кажа.
                  И всичко това - от някаква дупка.
                  Всичко това е от някакво недоглеждане и слаба подръжка от твоя страна. Не е в дупката проблема.
                  no signature no problems

Коментар

по принцип е така , но както казах и на един полицай и аз искам да карам кола за 40000лв и да ходя в сервиз в който да не ме правят на балък , да не ми казват ,че ми слагат качествени материали, а ми поставят втора употреба,за по голяма далавера на майстора, но и това време някой ден ще дойде.
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-10-11, 15:03.

Коментар

по принцип е така , но както казах и на един полицай и аз искам да карам кола за 40000лв и да ходя в сервиз в който да не ме правят на балък , да не ми казват ,че ми слагат качествени материали, а ми поставят втора употреба,за по голяма далавера на майстора, но и това време някой ден ще дойде.
                      Aз също имам фронтера А - 1993-а година. В перфектно състояние, и абсолютно винаги когато ми предстои пътуване на повече от 100 км. или офроуд независимо какъв си преглеждам колата. Мия я всяка седмица отдолу, всеки месец си преглеждам карета, амортисьори/ресьори, масло на двигателя и спирачни течности. Не виждам как може да се пропусне разхлабени U болтове или счупен ресор ако човек поне малко си познава колата и се услушва за странни шумове или чукане от окачването, еле пък ако се наведеш под колата....
                      Ся ако е някакъв тотален скрап това вече е друг въпрос

п.с. не пиша тия работи за да те засегна а за да предпазя някой друг от подобен феномен
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                        Aз също имам фронтера А - 1993-а година. В перфектно състояние, и абсолютно винаги когато ми предстои пътуване на повече от 100 км. или офроуд независимо какъв си преглеждам колата. Мия я всяка седмица отдолу, всеки месец си преглеждам карета, амортисьори/ресьори, масло на двигателя и спирачни течности. Не виждам как може да се пропусне разхлабени U болтове или счупен ресор ако човек поне малко си познава колата и се услушва за странни шумове или чукане от окачването, еле пък ако се наведеш под колата....
                        Ся ако е някакъв тотален скрап това вече е друг въпрос

п.с. не пиша тия работи за да те засегна а за да предпазя някой друг от подобен феномен
                        +1 Това и аз го правя,но имам оборудван гараж,ако трябва на сервиз да ходиш всеки месец
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                          +1 Това и аз го правя,но имам оборудван гараж,ако трябва на сервиз да ходиш всеки месец
                          Бе и аз имам гараж но най-често ме мързи да ходя до него и ги правя тия работи пред блока, не е болка за умиране да легнеш на асфалта за 30 секунди да си видиш маслото в дифа примерно. А за останалите работи не ти трябва гараж. Сопред мен всичко е въпрос на нагласа и желание.
                          no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X