Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Липса на мощност (налягане) на бензин ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Липса на мощност (налягане) на бензин ....

Първоначално публикуван от Lelouch Преглед на мнение
    Мм колкото и да не ми се искаше явно ще свалям бъкела , туко що засичах дебита 500мл за 4 минути направо си ми мирише на нередно ....ще пиша като го разчепатя кфо е било ...
    Много малко е 500 мл. за това време ,може да не е виновна помпата а да е запушена цедката на сондата свали ли резевоара колега ?
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Lelouch Преглед на мнение
      Тъ от известно време се появи този проблем C20NE е двигателя пали малко трудно на бензин до 2-3 хиляди оборота няма никви проблеми и след това изведнаж умирачка натискаш педала до дупка а оборотите падат до 800 . Бензиновата помпа я сменях преди 6 месеца барабар с филтъра и не са минали 50 литра през тях ... но нормално се усъмних във филтара за това го смених , ефект ниакъв ... реших да закача един монометър след помпата паля колата 3-4 атмосфери давам газ до 3000 оборота не пада под 3 атм след 3000 главоломно до 0.5 ... моля за помощ предполагам че е проблема е в кръглата джаджа която се води някакъв регулатор на налягане който криво ляво разбрах как работи но не намерих други теми за него ...изключвам запушване на дюзите защото не мисля че може едновременно сички да се запушат изведнъж и то еднакво ..
      Това кръглото е клапан за налягане в инжекторната рейка.
      Едва ли е от него .......трябва да се вижда теч на гориво. Вдигни 3000 оборота и гледай за теч оттам.
      Според мен е маркуча, който свързва бензиновата помпа със бензинопровода. Намира се в резервоара и трябва да е бензиноустойчив. Ей това гофрираното маркучле.http://www.google.bg/imgres?q=бензин...t:429,r:4,s:12
      Каква е колата?

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        Това кръглото е клапан за налягане в инжекторната рейка.
        Едва ли е от него .......трябва да се вижда теч на гориво. Вдигни 3000 оборота и гледай за теч оттам.
        Според мен е маркуча, който свързва бензиновата помпа със бензинопровода. Намира се в резервоара и трябва да е бензиноустойчив. Ей това гофрираното маркучле.http://www.google.bg/imgres?q=бензин...t:429,r:4,s:12
        Каква е колата?
        Добър въпрос, предвид подраздела където е запитването и указания мотор C20NE.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X