Здравейте колеги,искам да направя от ляво и от дясно на моята ОФА ДБ. уши за Джака но първо реших да се консултирам с вас.Можете ли да ме посъветвате как да захвана въпросните планки? или по точно къде?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно Хайджак
Свий
X
-
От: Въпрос относно Хайджак
Най-лесния вариант е да си завариш плътен дебелостенен квадрат под степенките ( ако имаш такива ) точно при захватите им за шасито, можеш да и пуснеш по 2 диагонала към основата и си готов. Ако нямаш степенки направо си направи рок слайдери с отвори за джака и си готов.
Аз на А-то използвам приспособление за джантите а отпред за булбара, отзад за бронята. На Б-то още не съм ползвал но мисля само за джантите да е.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеНай-лесния вариант е да си завариш плътен дебелостенен квадрат под степенките ( ако имаш такива ) точно при захватите им за шасито, можеш да и пуснеш по 2 диагонала към основата и си готов. Ако нямаш степенки направо си направи рок слайдери с отвори за джака и си готов.
Аз на А-то използвам приспособление за джантите а отпред за булбара, отзад за бронята. На Б-то още не съм ползвал но мисля само за джантите да е..
Коментар
-
Отзад обикновено има теглич, а той върви с една греда точно под бронята от единия до другия край на ОФА. За мен това е най-удачното място за повдигане на фронтерата отзад.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kole6anski Преглед на мнениеА бронята оригиналната ли е или си я правил?Защото аз за оригиналната не смея да я вдигам.
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар