Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с въздуховода на ОФА ДБ 2.4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с въздуховода на ОФА ДБ 2.4

Привет колеги , понеже фронтерата С24NE се кара на метан и от време на време се случва да гръмне та наскоро ми се скъса въздуховода от дебитомера до смукателния колектор Ф 70 мм. сега е омотан с тиксо понеже знам че гумата старее не съм склонен да търся втора употреба ,потърсих нов но ударих на камък оказа че тази крива гума струва 170 лв. и е само с поръчка та въпроса ми е дали някой е имал подобен проблем и дали има вариант за замяна от друга кола и някакво по разумно от финансова гледна точка решение .
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

От: Проблем с въздуховода на ОФА ДБ 2.4

Не е много яка тая фронтера , щом гърми.
    Моята е на метан и щом гръмна за втори път//за два дни// ,веднага и смених свещите и спря да гърми.Това за четири години експлоатация.Че въздуховода ,ще го сменяш ,то е ясно.Твой е избора -дали нов ,или втора ръка.Ама първо виж защо гърми.Иначе ще сменяш до припадък и пълно финансово изтощение.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Кабелите и свещите са подменени гърмежите са доста рядко е да чат пат се случва преди години имах една омега с C20NE мотор с нея имах същия проблем след като и закупих чисто нов въздуховод но за 70 лв. не 170 лв. забравих за него имало е доста гърмежи и с новия въздуховод но новата гума не се къса идеята е за по разумна алтернатива ако няма такава е ясно че ще се сътвори нещо почти вечно все си мисля че при тези мотори с обикновена АГУ винаги има риск от гърмежи
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Опитвам се да ти кажа че ако уредбата е изпълнена качествено,и всичко по токовете е ОК,то гърмежи не следва да има,както и притеснения от твоя страна за здравина на въздуховода.Щото там има и дебитомер за разбиване,а и филтърна кутия.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Тоя въздуховод във всяка втора тема е обсъждан.
          no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X