Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чистачките се включват сами

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чистачките се включват сами

Като е включен климатика и чистачките правят по един ход сами от време на време-предполагам че е от релето за прекъснатия им ход.Та вапроса ми е някои имал ли е такъв проблем и каде е релето за тази цел[2.5tds-OPEL frontera-КБ]

От: Чистачките се включват сами

При мен на ОФА ДБ 2.2 се включват понякога кагато въртя на стартер! Също като при теб правят един ход и спират.

Коментар

И при мен го има този проблем!Самоче при мен тръгват като пусна фаровете!Писал съм по тази тема ( http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=120861)но за сега нямам време да тарся проблема!Преди няколко дни не само тръгнаха чистачките но и клаксона почна да свири!Единственото което мога да ви кажа е че като размардах основния сноп с кабели вървящ от лявата страна изчезна проблема за сега но несъм се отказал да го проследя откаде идва!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
        При мен на ОФА ДБ 2.2 се включват понякога кагато въртя на стартер! Също като при теб правят един ход и спират.
        при мен също се включват,но заедно с аварийните.Забелязал съм,че го прави при по-продължителна употреба на стартера,или при слаб акомулатор.
        ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
        Grand Cherokee 2.7
        GSM 0888148630

Коментар

При мен ОФА ДБ 2.4 има подобен проблем: Като пусна чистачките и ми гаси колата - стрелката на акумулатора отива на нула.
          Ето я и темата по този повод:
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=122786
          В момента колата е "в бокса" ще пиша в моята тема каква е била причината.

Най-вероятно: Снопът кабели минава през цялата предница, включително и под водния радиатор. Възможно е там някъде да има поне един прекълцан/оголен кабел.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X