Опел Фронтера 95г нямам филтри на климатика. Почиствах с спреи пяна но не става.Гледах отдолу и стигнах до извода че трябва да разглобявам барчето до лостовете и под радиото.Даите савет какво да правя ако някои го е имал същия проблем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почистване на климатик от мирис
Свий
X
-
От: Почистване на климатик от мирис
Има едни флакони, като от дезодорант, които се оставят да фъшкат зад предната седалка около 5 мин. на пуснат на макс климатик и затворени прозорци. Така се чисто цялата система, не само изпарителя. Аз съм ползвал такива на Нигрин. Трепят гъбички и плесени. Правя упражнението през сезон. Намират се за около 20лева.
-
Има тема за поставяне на климатик на фронтера А тук в подфорума, разгледай я и ще разбереш как се сваля елементарно е. Зад жабката, не се свалят барчето на касетофона нито това с лостовете.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеИма тема за поставяне на климатик на фронтера А тук в подфорума, разгледай я и ще разбереш как се сваля елементарно е. Зад жабката, не се свалят барчето на касетофона нито това с лостовете.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеИма едни флакони, като от дезодорант, които се оставят да фъшкат зад предната седалка около 5 мин. на пуснат на макс климатик и затворени прозорци. Така се чисто цялата система, не само изпарителя. Аз съм ползвал такива на Нигрин. Трепят гъбички и плесени. Правя упражнението през сезон. Намират се за около 20лева.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнениеКолега разбирамго като поставя потока на въздуха да цирколира само в купето. Можешли да ми кажеш откъде тръгва входящия въздух при циркулацията на въздуха само в купето за да пробвам така.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеКолегата пита за борба с мириса. Той със сваляне не се оправя.
оправя се мириса като махнеш капака на изпарителя и почистиш листата и гнилите борови иглички се оправя.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеАйде бе
оправя се мириса като махнеш капака на изпарителя и почистиш листата и гнилите борови иглички се оправя.
Коментар
-
„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнениеАз това питах и търся, къде е тоя изпарител. Утре ще го търся явно оттук нищо нестава.
ето къде седи кондензатора:
ето го и самото тяло:
Забрави с разни смешни спрейчета да стане. Мирше защото изгнилите листа си смърдят. А въздуха от вентилатора минава първо през тялото на климатика. Няма как да изчистиш 2 шепи кал и гнилоч със спрей. Може да не сваляш цялото тяло от мястото му а само да свалиш забката и долния капак на тялото.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнениеУтре щого пробвам пак на светло но маи ще играе флексаПърво свали ел. мотора на парното после които успееш въздуховоди и после бори капака.
Eто дано това ти помогне:
от другата страна има още 3 такива винчета. Тази част която е към жабката се издърпва, цели се вертикално, другата остава на място. Ако не иска да се сваля я напъни само отдолу и бръкни да махнеш листата и гнилото и тогава може със спрея. И не чупи нищо че после винаги кечето ще ти е мокро.Последно редактирано от fanatic; 03-07-11, 16:19.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар