Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за фланци!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за фланци!

Здравейте колеги,искам да споделя с вас следното.Ще ми се да монтирам фланци на задните джанти,можете ли да ме посъветвате от къде мога да си закупя, и ще се отрази ли това разширяване на диференциала,иска ми се фланците да са около 30/40мм. Ама ще трябва и по дълги шпилки да търся На предните джанти не искам да слагам. Благодаря за съветите в авансФронтерата е дълга база 94г.ТДИ.

От: Съвет за фланци!

Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнение
    Здравейте колеги,искам да споделя с вас следното.Ще ми се да монтирам фланци на задните джанти,можете ли да ме посъветвате от къде мога да си закупя, и ще се отрази ли това разширяване на диференциала,иска ми се фланците да са около 30/40мм. Ама ще трябва и по дълги шпилки да търся На предните джанти не искам да слагам. Благодаря за съветите в авансФронтерата е дълга база 94г.ТДИ.
    хахаха колега ще вземеш приза "бисер на годината" май. Що направо отзад не си сложиш 19" джанти с 425 гуми а отпред 13". Ще стане като хот-род.
    no signature no problems

Коментар

Смятам че въпроса ми е съвсем ясен,а тези съвети за джанти и цолажи си ги запази за тебе fanatyk! ясно?!

Коментар

Хаха че и агресивен
        Каква ти е идеята да сложиш само отзад фланци, на 4х4 ще я караш ли след това, а в гората?

Коментар

Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнение
          Смятам че въпроса ми е съвсем ясен,а тези съвети за джанти и цолажи си ги запази за тебе fanatyk! ясно?!
          Въпросът ти е пълна боза, който не касае никое пълноприводно, защо - сега е момента на търсачката и ограмотяването.
          С този тон и познания - успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X