Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малък феноменален проблем с чистачките!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малък феноменален проблем с чистачките!

От скоро имам лек феномен в джипа които го забелязах след един пороен дъжд!Та проблема е следният: Когато фаровете работят чистачките неискат да се изключат!Това деистие продължава докато не се изключат фаровете.....пуснат ли се пак се започва работата на чистачките и така докато колата не изсъхне,това при завъртян ключ на OFF!И днес тъй като се кара с запалени фарове (между другото ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА ТУК ) пак ми го направи за момент а джипката е суха.....!Разбирам че някъде окъсява но ако някой колега се е мъчил с подобен проблем ще ми е от полза да сподели къде точно да заостря вниманието си в търсето!Както и ако някой знае къде точно фаровете и чистачките имат допирни точки също ще ми е от полза!Джипа е ОФА ДБ 98г 2,2 Екотек
    Благодаря предварително!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

От: Малък феноменален проблем с чистачките!

Вероятно е повреден крайният изключвател в редуктора на електродвигателя. До него идва + , служещ за да върне чистачките в изходна позиция
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Вероятно е повреден крайният изключвател в редуктора на електродвигателя. До него идва + , служещ за да върне чистачките в изходна позиция
      Да но чистачките нямат проблем!Работят си идеално когато фаровете не са запалени!Изпъняват си всички функции които подадеш от ключа!И си спират в изходно положение когато загасиш фаровете( пак казвам че когато е суха този проблем го няма или е само моментен).Явно някъде затваря веригата преди ключа!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Ами тръгваш с мултицета или пробната лампа по веригата и ще го намериш.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
          От скоро имам лек феномен в джипа които го забелязах след един пороен дъжд!Та проблема е следният: Когато фаровете работят чистачките неискат да се изключат!Това деистие продължава докато не се изключат фаровете.....пуснат ли се пак се започва работата на чистачките и така докато колата не изсъхне,това при завъртян ключ на OFF!И днес тъй като се кара с запалени фарове (между другото ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА ТУК ) пак ми го направи за момент а джипката е суха.....!Разбирам че някъде окъсява но ако някой колега се е мъчил с подобен проблем ще ми е от полза да сподели къде точно да заостря вниманието си в търсето!Както и ако някой знае къде точно фаровете и чистачките имат допирни точки също ще ми е от полза!Джипа е ОФА ДБ 98г 2,2 Екотек
          Благодаря предварително!
          Абсолютно същият проблем имах на Тераното.Оказа се късо съединение на клаксона и като се намокреше ставаше една веселба...Демек тръгваш по веригата и гледаш кое не е наред.
          Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X