Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера Б с проблем
Свий
X
-
От: Фронтера Б с проблем
Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнениеБлагодаря, fanatic. Това с терморелето го разбирам, че мога да паля като бензинова кола, а не да изчаквам 1-2 секунди.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнениеАми случи ми се тези дни седя отвън(не в гаража) 4-5 дни и изчаках да изгасне чека запалих и като тръгнах светна 200 метра и изгасна ... дали има нещо или нз :Д:Дno signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнениеЕгр-а съм го запушил с болче :Дno signature no problems
Коментар
-
Минах през Лозан, тези дни ще я вкарам за няколко неща по ходовата част. След това ще се обадя на Георги, да оправим двата уреда на таблото - за t и нивото на горивото. Особено този за горивото се разхожда от нормално показание до пълен резервоар, когато си поиска. И при мен не свети индикациятга за подгряване. Един два пъти след палене ми светна индикацията за chek engine за секунди, след форсиране гасне и няма проблеми по-нататък. Къде мога да и направя добра компютърна диагностика?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bob1962 Преглед на мнениеМинах през Лозан, тези дни ще я вкарам за няколко неща по ходовата част. След това ще се обадя на Георги, да оправим двата уреда на таблото - за t и нивото на горивото. Особено този за горивото се разхожда от нормално показание до пълен резервоар, когато си поиска. И при мен не свети индикациятга за подгряване. Един два пъти след палене ми светна индикацията за chek engine за секунди, след форсиране гасне и няма проблеми по-нататък. Къде мога да и направя добра компютърна диагностика?no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение...П.С. аз за цяла зима лампата за свещите я видах 5-6 пъти да "загрява"Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение0889166056-Георги със сигурност ще ти вземе 2-3 пъти по-евтино отколкото ще ти вземат в Булвария.
В случай че на някой му се занимава и има техническите познания ето линк към решаването на проблема стъпка по стъпка: http://www.vauxhallownersnetwork.co....ad.php?172718-[Frontera-B]-dash-fix-%28-from-my-web-pages%29
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар