Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера Б с проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фронтера Б с проблем

Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
    че мога да паля като бензинова кола, а не да изчаквам 1-2 секунди.
    Само ако не свети
    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
      Благодаря, fanatic. Това с терморелето го разбирам, че мога да паля като бензинова кола, а не да изчаквам 1-2 секунди.
      Да но винаги изчаквай да загасне "check engine" лампата. Тогава минават провекрите от датчиците за налягане, датчика на коляновия вал и т.н. Иначе рискуваш да светне чека и да се плашиш излишно, на мен ми се е случвало.
      no signature no problems

Коментар

Ами случи ми се тези дни седя отвън(не в гаража) 4-5 дни и изчаках да изгасне чека запалих и като тръгнах светна 200 метра и изгасна ... дали има нещо или нз :Д:Д

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
          Ами случи ми се тези дни седя отвън(не в гаража) 4-5 дни и изчаках да изгасне чека запалих и като тръгнах светна 200 метра и изгасна ... дали има нещо или нз :Д:Д
          Има, при мен се шашкаше от влагата, има датчик който мери и това. Другото много вероятно закъсан маркуч някъде по вакумите и не стига вакум да отвори/затвори ЕГР-а. Провери си първо това.
          no signature no problems

Коментар

Егр-а съм го запушил с болче :Д

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
              Егр-а съм го запушил с болче :Д
              Отпуши го. Заради това ти светва чека. При този мотор ( X22DTH, Y22DTH ) егр-а трябва да се настройва и софтуерно, като го запушиш без да са ремапнати настройките в компютъра става още по-зле.
              no signature no problems

Коментар

Минах през Лозан, тези дни ще я вкарам за няколко неща по ходовата част. След това ще се обадя на Георги, да оправим двата уреда на таблото - за t и нивото на горивото. Особено този за горивото се разхожда от нормално показание до пълен резервоар, когато си поиска. И при мен не свети индикациятга за подгряване. Един два пъти след палене ми светна индикацията за chek engine за секунди, след форсиране гасне и няма проблеми по-нататък. Къде мога да и направя добра компютърна диагностика?

Коментар

Първоначално публикуван от Bob1962 Преглед на мнение
                  Минах през Лозан, тези дни ще я вкарам за няколко неща по ходовата част. След това ще се обадя на Георги, да оправим двата уреда на таблото - за t и нивото на горивото. Особено този за горивото се разхожда от нормално показание до пълен резервоар, когато си поиска. И при мен не свети индикациятга за подгряване. Един два пъти след палене ми светна индикацията за chek engine за секунди, след форсиране гасне и няма проблеми по-нататък. Къде мога да и направя добра компютърна диагностика?
                  При Кики, това с чека е заради ЕГР-а
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    ...П.С. аз за цяла зима лампата за свещите я видах 5-6 пъти да "загрява"
                    И при мен е така, подгряването на свещите се включва само в най-големите студове и то само за 2-3 сек.
                    Казано е:
                    -"Обичай ближния",
                    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                      0889166056-Георги със сигурност ще ти вземе 2-3 пъти по-евтино отколкото ще ти вземат в Булвария.
                      В случай че на някой му се занимава и има техническите познания ето линк към решаването на проблема стъпка по стъпка: http://www.vauxhallownersnetwork.co....ad.php?172718-[Frontera-B]-dash-fix-%28-from-my-web-pages%29
                      Въпросния Георги сваля ли и таблата защото от Враца нямя как да сваля таблото и да му го занеса?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X