Колеги днес пристигна една Фронтера от Италия 2.2 DTL 16v /сестра ми е там и реши че Pajeroto е старо и... / и ми го пратиха. Оглеждам го днес и решавам да проверя какво има в кутията отзад дето трябва да е резервната гума и какво се получава? Има ключ дето едва влиза в ключалката, за помръдване не става и дума. След няколко часа киснене се размърда, но отваряне не се получи, или поне аз не го отворих, КАКАВА Е СИСТЕМАТА ЗА ОТВАРЯНЕ. Има сервизна книжка и всички инструкции кое как и какво, но това как се отваря не го пише. И във форума погледнах и не видях някой да се е сблъскал с този проблем. Дано не съм пропуснал нещо и да ми се скарате че не си чета уроците внимателно.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с резервната гума на FRONTERA Б
Свий
X
-
Re: Проблем с резервната гума на FRONTERA Б
аз с удоволствие ще си дам мнението но то няма да ти помогне
аз карам Фронтера А и рез. гума съм си я заключил с катинар
нямам идея как се отваря този капак нито дори как изглежда ключалката му, но ти предлагам да отидеш направо с Фронтерата при някой автоключар и ако не успее да я отключи поне ще я махне и ще мислиш за друго заключване след това.
Успех и добре дошъл сред истинските паркетници
no signature no problems
Коментар
-
Re: Проблем с резервната гума на FRONTERA Б
Решението се оказа просто, но трябваше да преспя та да се сетя.
1. Завърти ключа в посока обратно на часовниковата стрелка
2. Кората с надпис FRONTERA 4X4 също се завърта в посока обратно на часовника и се изтегля внимателно. И дано да има резервна гума
Коментар
-
От: Проблем с резервната гума на FRONTERA Б
Има ли модели фабрично без резервна гума? Наскоро тъста ми си купи фронтера и на задната врата няма и следа от поставка за резервна гума. За сметка на това има една тубичка с течност за пълнене на спукана гума (оригинална на GM), та се чудих, може ли фабрично да е така.
Коментар
-
От: Проблем с резервната гума на FRONTERA Б
Даже май след 2001 - когато сменят фаровете.....Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнениеИма такава фронтера 2004г.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар