Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за ръчна и ел.стъкла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жило за ръчна и ел.стъкла

Здравейте,някой може ли да ми каже каква е дължината на жилата за ръчната на Опел фронтера А дълга база 2.4 93г,и случайно някой да има схема за ел.стъклата?
    от кал не се пази:)

От: Жило за ръчна и ел.стъкла

колеги и аз не можах да намеря жило за ръчната спирачка на фронтера Б ДБ 2001г.2.2dti
    някой може ли да каже дали става от нещо друго

Коментар

Колеги махнете ги и отидете на Княжево да Ви направят нови.Цената последно беше 75лв но това беше за късата база!алтернативата беше 165 лв на жило!
      Ако все пак незнаете къде е работилницата в Княжево потърсете по темите имаше я описана!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Колеги някой да знае къде в Русе могат да ми направят жилата на ръчната,че до София ще излезе скъпо.
        Тук по магазините ми дават по късо жило за 40лв.Това им излизало и не можели да ми помогнат.

Коментар

Първоначално публикуван от svilen_82 Преглед на мнение
          Колеги някой да знае къде в Русе могат да ми направят жилата на ръчната,че до София ще излезе скъпо.
          Тук по магазините ми дават по късо жило за 40лв.Това им излизало и не можели да ми помогнат.
          Ако знаеш м-н "Баш Майстора" за крепежни елементи, обков и ПДЧ плоскости на гърба на Корабния техникум, къщата срещу него.Другият вариант да стигнеш до там е от площадчето до Корабния караш към "Борисова", първата вдясно и после първата вляво, след 15-на метра къща вдясно.Има табела за ремонт на тахографи, жила за километражи, ръчни и т.н.Старият майстор се казва Ончо/той заби в Щатите, но на негово име се знае работилничката/, сина му се занимава сега.Мъгла е и кога ще го уцелиш не се знае, по-добре пробвай вечер.
          Това ако ти е здрава бронята, искай да ти сложи въже с ПВЦ покритие.
          Другият вариант е да си купиш въже със съответния диаметър/Техноресурс, бившето ОПСО, складовете след "Химснаб"/, стругар да ти изработи накрайниците и да ги запресоваш.

Коментар

Ето от тези юнаци си купих жилата за късата, ето ти оферта за ДБ:http://cgi.ebay.co.uk/Opel-Frontera-...item20b9590c2f
            Идва към 84 лв със доставката. А търговеца е много точен!!!
            И внимавай че има значение дали е ляво или дясно! Лявото е LH, Дясното е RH !
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Благодаря ви много за изчерпателните отговори

Коментар

Жилата ми бяха блокирали-свалих ги накиснах ги в нафта и ги раздвижих,после ги напръсках със смазващ спрей.На места имаше протрито,но го почистих и намазах със силикон.Колкото изкарат,за сега е добре
                .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X