Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера Аризона ??
Свий
X
-
Re: Фронтера Аризона ??
Може би колегата Исузо има предвид-без задвижване на предният мост.В САЩ се продават Черокита,Грандове и др машини които при нас са 4х4,заводски 4х2.Хамериканска им работа...Незнам дали се изразих достатъчно ясно.Поздрави.
ПП.погледнах линка,на обявата си пише"4х4".Иначе незнам да има Фронтера с цял преден мост,май всички отпред са с независимо окачване.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Ха Фронтера и цял мост,де да имахме тоя късметПървоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеИзвинявам се за невежеството ако правилно съм разбрал повечето фронтери с две врати са с цял мост отпред и рядко се срещтат такива без така ли.
Доколкото знам самурая е с цял мост а витарата не е?
OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Би трябвало на самия диф да има табелка на която пише предавателното число и номера на дифа и ако този номер започва с ЛС значи има, но има фронтери на който такава табелка няма изобщо и пак си имат ЛСД като мойта, така че най-добре е на подемника и въриш едното колело и гледаш.no signature no problems
Коментар
-
Какво се получава всъщност,когато завъртиш едното колело другото се завърта в същата посока и..........вече сме радосни че работи(ЛСД).Какво се получава на практика когато е на свободна тоест на (неутрал скоростният лост) посоката на движение на едната гума е еднаква с посоката на другата,когато е на някоя предавка например:1-ва когато завъртиш едната гума другата се върти в противоположна-това е съвсем нормално та въпросът е друг как точно става пробването на ЛСД.От моята практика като шофьор на фронтера досега не съм видял фронтера с работещо ЛСД.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеБи трябвало на самия диф да има табелка на която пише предавателното число и номера на дифа и ако този номер започва с ЛС значи има, но има фронтери на който такава табелка няма изобщо и пак си имат ЛСД като мойта, така че най-добре е на подемника и въриш едното колело и гледаш.
OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Ако беше в София щях да те поканя на практика да видиш мойто как си работи. Като е на подемника и на нулева въртенето става с доста усилие усеща се силно съпротивление откъм дифа все едно някой държи другата гума, и най-добре се пробва на лед или кал стъпваш с едната гума на сухо и някой гледа какво става отвън едната гума прави половин или един оборот и тогава с моментно жулене започва да се върти и другата понякога при мен се усеща и лек удар но като започне да се върти и другата жуленето и удара изчезват.Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнениеКакво се получава всъщност,когато завъртиш едното колело другото се завърта в същата посока и..........вече сме радосни че работи(ЛСД).Какво се получава на практика когато е на свободна тоест на (неутрал скоростният лост) посоката на движение на едната гума е еднаква с посоката на другата,когато е на някоя предавка например:1-ва когато завъртиш едната гума другата се върти в противоположна-това е съвсем нормално та въпросът е друг как точно става пробването на ЛСД.От моята практика като шофьор на фронтера досега не съм видял фронтера с работещо ЛСД.
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар