Колеги от скоро съм собственик на Опел фронтера къса база 2.0бензин.Когато купих джипката, имаше лек шум в дифа на по висока скорост.Смених маслото като сложих на SCT 75w140 за LSD 2литра.Започнах да усещам затягане на дифа при ртъгване от място с пълен волан.Моля за съвет и коментар по въпроса.Благодаря предварително на всички отзовали се на проблема.Забравих да спомена ,че след смяната на маслото шумът от дифа значително намаля.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за съвет относно заден диференциал
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Моля за съвет относно заден диференциал
Нормално,просто е започнало да сработва ЛСДто. За това претриса при завой, радвай се че е живо!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
да питам иаз. днеска вдигнахме задницата на фронтера къса база на крик. вкарах на 4та скорост и като завъртя едното колело, другото се върти в обратна посока. като изключа от скорост исе пробвам да завъртя кардана се върти само едното колело, а другото не мърда. чува се откъм колелото което несе върти отвътре нещо като почукване итова е. откъм кардана като се върти се завърта само задно ляво,другото не мърда. какво ще рече това-имам ли лсд,няма ли,или има ,ноне работи.
Коментар
-
Ако не се лъжа както са ти във въздуха и двете задни гуми, при изключена от скорост: Като завъртиш едното колело, ако LSD-то е здраво ( и изобщо го има, де ) - другото би трябвало да се завърти само в същата посока!Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
така си мисля и аз,ама а де. при свободна скорост ако завъртя кардана се върти само задно ляво колело,а откъм дясното се чува отвътре само леко почукване. ако завъртя колелото,не кардана пак на свободна както съм,се въртят в срещуположна посока двете колела,както като е на скорост.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар