Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фронтера дълга база с 2.0 115кс. възможно ли е ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• фронтера дълга база с 2.0 115кс. възможно ли е ???

Здравейте въпроса ми е възможно ли е моята фронтера 2.4 бензин 125 кс. дълга база да и махна мотора и да сложа 2.0 115 кс. по точно мотора ще пасне ли на скоростната кутия ..
    АКО НЯКОЙ ИМА ПРЕДСТАВА МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ ...
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ....

От: фронтера дълга база с 2.0 115кс. възможно ли е ???

Абе то като се замисли човек може и да пасне ама може и да не пасне!!!
    Но по-важно е да ни споделиш например, защо си си наумил да правиш тая интервенция, тъй като по принцип звучи малко безмислена.Обикновенно такъв род интервенции са насочени към повишаване на мошността не към намаляване!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Евгени турбото може да отговори. Ако не сега след някой друг ден. Неговият е 2,4 и ще го сваля скоро - тогава ще може да сравните захватите с някоя друга снимка и малко мерене.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Възможно е и даже има такава преправена от 2,3 ТДИ с 2,0и. 2,3 е със същия блок като 2,4. Питай Лозан за подробности.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Я вземи си сложи нещо по мощно не се излагай.
          Аз сложих от Исузо 3.2 и съм много доволен.Стана едно към едно
          Със себе си съм имал повече проблеми,
          отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
          Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Сподело малко повече, че това е интересно. Кой мотор на Исузу, преправя ли нещо по тампони и т.н.?
            Неизвестен мъдрец

Коментар

аз се замислям за 3.0 от омега стария мотор 6 цилиндъра редови но за сега нямам възможности ..... причината е че мотора 2.0 си го имам и си е в доста добро състояние а 2.4-то от фронтера та не е много добре.... масло не гори но доста е шумен трака и не върви кола както трябва....

Коментар

Ако няма да караш по горите, 2,0 ще върши работа, но иначе ще му е зор и по баирите ще караш само на 1 и 2-ра.
                Неизвестен мъдрец

Коментар

убеден съм че ще е доста по-добре от сега ......

Коментар

Първоначално публикуван от drive_man Преглед на мнение
                    аз се замислям за 3.0 от омега стария мотор 6 цилиндъра редови но за сега нямам възможности ..... причината е че мотора 2.0 си го имам и си е в доста добро състояние а 2.4-то от фронтера та не е много добре.... масло не гори но доста е шумен трака и не върви кола както трябва....
                    Щом трака и не върви както трябва , значи е за ремонт . Ама по-добре да си го ремонтираш , отколкото да слезеш от кон на магаре . Ние се чудим тук как да вдигаме мощността , а ти искаш да го скопяваш . Не е добра идея .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      Щом трака и не върви както трябва , значи е за ремонт . Ама по-добре да си го ремонтираш , отколкото да слезеш от кон на магаре . Ние се чудим тук как да вдигаме мощността , а ти искаш да го скопяваш . Не е добра идея .
                      ... и ще излезе по-евтино даже и да го имаш двигателя...
                      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X