Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде тампони за задна стабилизираща щанга за фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде тампони за задна стабилизираща щанга за фронтера

Не намерих подобна тема и безуспешно търся тампони за задната стабилизираща щанга на Опел Фронтера А 98г./от Исизо са различни/.

п.п. намерил съм в прдставител на Опел, но е доста соленичко.

От: От къде тампони за задна стабилизираща щанга за фронтера

Вземи размерите и звънни в Скорпион 13 и търси за Grand Cherooke ZJ. На вид поне изглеждат същите.
    А какво им е различното на Исузовите ??

Eто ги за Исузу:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:W01331666509OES.JPG
Прегледи:1
Размер:65.9 КБ
ID:5261511

P.S. гледах ги пак за ZJ-я никак не изглеждат така....
    Последно редактирано от fanatic; 17-03-11, 09:59.
    no signature no problems

Коментар

За стаб. щангата са плоски от едната страна.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
        За стаб. щангата са плоски от едната страна.
        Те и тея стават плоски след близка среща с ъглошлайф. Ама дали само това е проблема!!!
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
          Те и тея стават плоски след близка среща с ъглошлайф. Ама дали само това е проблема!!!
          Не с ъглошлайф че ще хвърлиш диска- с ножовка или зеге.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Toя тампон който съм дал е за заден панхард. За стаб. щанга най-добре със стария тампон и по магазините за части за Лада, УАЗ и т.н.
            П.С. За jeep-a който писах са пак плоски... важен е вътрешния диаметър на тампона.
            no signature no problems

Коментар

Според мен ще трябва да търсиш тампон по размер както казва колегата със стария по магазините, защото оригинални не се продават вървят комплект със стаб. щангата.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Toя тампон който съм дал е за заден панхард. За стаб. щанга най-добре със стария тампон и по магазините за части за Лада, УАЗ и т.н...
                Сори за офф-а , ама били дал превод? На какво му викате преден и заден панхард , на стаб. щангата ли,че не съм много запознат с тези терминологии ?

Коментар

Първоначално публикуван от fena Преглед на мнение
                  Сори за офф-а , ама били дал превод? На какво му викате преден и заден панхард , на стаб. щангата ли,че не съм много запознат с тези терминологии ?
                  Фронтерата няма преден панхард. Като се нагъзиш зад фронтерата ( Б ) ще видиш 2 щанги едната която държи моста в правилна позиция и е вързана за рамата е панхард, другата е закачена на 2 места за моста и в двата си края е през биалетки пак за шасито е стабилизираща щанга. Преден панхард имат джиповете с цял преден мост.
                  no signature no problems

Коментар

Когато взех Фронтерата преди три години, тази щанга танцуваше в тампоните. Едните тампони ги смениха с такива от Москвич а другите някак ги притегнаха, но година по късно щангата пак се разтанцува. От тогава не съм я поправял. Понеже не усетих някаква разлика при здрави тампони и при разбити, та питам тази щанга играе ли някаква съществена роля за стабилността на колата? Става въпрос за ОФБ КБ.

Коментар

Първоначално публикуван от colonel Преглед на мнение
                      Когато взех Фронтерата преди три години, тази щанга танцуваше в тампоните. Едните тампони ги смениха с такива от Москвич а другите някак ги притегнаха, но година по късно щангата пак се разтанцува. От тогава не съм я поправял. Понеже не усетих някаква разлика при здрави тампони и при разбити, та питам тази щанга играе ли някаква съществена роля за стабилността на колата? Става въпрос за ОФБ КБ.
                      Има
                      no signature no problems

Коментар

Еднакви ли са тампоните за предната и задната стабилизираща щанга на ОФБ КБ?
                        На външен вид доста си приличат.

Коментар

Здравей колега,на ОФБ КБ тампоните на стабилизиращата щанга на предната и задната само външния размер е еднакъв,вътрешния е различен в зависимост от това че,дебелината на щангата е различна задна от предна.Поздрави!

Коментар

Тъй като и аз имам драма със споменатите тампони - може ли някой с опит да каже точна марка и модел, които да закупя? ОФБ КБ.
                            Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X