Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони стабилизираща щанга, ОФ Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тампони стабилизираща щанга, ОФ Б

Здравейте всички!
    Трябва да сменя тампоните на стабилизиращата щанга - за двата тампона оригинални 80 лв, или цяла щанга.
    Също се налага смяна на двете малки щанги захванати на задната стабилизираща щанга.
    Предлагат ми оригинална щанга заедно с двете малки за 175 или 400лв за оригиналната.
    Става дума за Фронтера Б 2000г дти.Търся алтернатива за маншони на външите карета.
    Предварително благодаря!

От: Тампони стабилизираща щанга, ОФ Б

Виж това http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36597
    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Ако не са ти толкова спешни ти препоръчвам да си ги поръчаш от Англия-милнероффроуд.ком тапмоните за щангата бяха 2,5 паунда ако не греша, а маншоните са по 6-6,5 паунда. Иначе преди да си поръчам от тях купих тапмони за стабилизираща щанга от Тойота Ландкрузър някоя си(по размер с мерене) трябва само малко да се изпили външният ръб по 15лв бяха бройката на Симеон, за маншони има много писано пусни търсачката и виж пак се движи около 15-20лв/бр цената.

Коментар

Значи, за малките щангички на задната стабилизираща щанга изваздаш фтулките и мериш,отиваш до някой стругар и правиш по дебели фтулки(4 фтулки по 1-2 лв.),набивашфтулките в тампончетата и обираш луфта съответно.За тампоните на предната щанга разхлабваш болтовете и режеш парчета от стар пистов ремък и подлагаш. И двата варианта са изпробвани и не тропа.
        Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
        Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

Коментар

Какво стана колега със стабилизиращите щанги?
          Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
          Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

Коментар

Колеги,дойде време да сменям тампони на задна стабилизираща щанга на ОФ Б. Питах на 1-2 места и казаха,че се предлага само със щангата в комплект.
            Въпросът ми е, мога ли някъде да си поръчам тампони, координати и евентуална цена?

Благодаря предварително.
            ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
            ТЕЛ;0876228770

Коментар

0888 342 024, наМират се в Пловдив, но пращат с еконт. 15 лв е коМплекта за отпред и 15 лв за отзад. Аз си поръчах за предната.

Коментар

Благодаря много колега,утре ще поръчам.
                ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
                ТЕЛ;0876228770

Коментар

http://www.dbk-dimitrov.com. Aз от там пазарувах тампоните за двете щанги.
                  Напред и нагоре
                  Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                  0886769809-Юлиян
                  kiko00@abv.bg

Коментар

Ако може да използвам темата:
                    Приятел ми препоръча да махна въобще цялата стабилизираща щанга отпред (понеже ми се разхлопаха биалетките и трябва да ги сменя заедно с тампоните). Колата е Фронтера А, късата база. Моля за мнението ви вярно ли е това и някой би ли препоръчал въобще махането на тази част от окачването.
                    Предварително благодаря и се извинявам на колегата че ползвам темата.
                    :)

Коментар

Юли,не виждам тампоните дето съм ги свалил или трябва да се ориентирам по размера на тампона от снимката?
                      ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
                      ТЕЛ;0876228770

Коментар

Първоначално публикуван от loweza Преглед на мнение
                        Ако може да използвам темата:
                        Приятел ми препоръча да махна въобще цялата стабилизираща щанга отпред (понеже ми се разхлопаха биалетките и трябва да ги сменя заедно с тампоните). Колата е Фронтера А, късата база. Моля за мнението ви вярно ли е това и някой би ли препоръчал въобще махането на тази част от окачването.
                        Предварително благодаря и се извинявам на колегата че ползвам темата.
                        Ако караш предимно офроуд махай смело. Ако караш извънградско с висока скорост ( над 80 км/ч ) по-добре си смени тампоните.
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от РАКИШИ Преглед на мнение
                          Юли,не виждам тампоните дето съм ги свалил или трябва да се ориентирам по размера на тампона от снимката?
                          Търси за Исузо и там ти излиза че става и за Фронтера
                          Напред и нагоре
                          Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                          0886769809-Юлиян
                          kiko00@abv.bg

Коментар

http://www.dbk-dimitrov.com/d-%D1%82...9%D0%B0&page=3 и http://www.dbk-dimitrov.com/dbk-dimi...9%D0%B0&page=2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X