Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МИРИС НА БЕНЗИН В КУПЕТО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МИРИС НА БЕНЗИН В КУПЕТО

Здравейте, ако може някой да помогне, когато карам фронтерата, ОФА, 94г. 2,4и, като отворя прозореца откъм страната на шофьора и започва да мерише на бензин, когато я купих, собственика е караше само на метан защото беше изгоряла бензиновата помпа, аз я смених, заедно с маркучите, които ми се струваха напукани и сега всичко е ок, с изключение на миризмата, иначе не тече от никъде, никъде не откривам течове само мириз, моля някой да даде съвет

От: МИРИС НА БЕНЗИН В КУПЕТО

Провери на горивната рейка дали има щуцер за мерене на налягането на горивото. Там има една игличка като от автомобилна гума, т.е. същата е и когато поостарее започво да пропуска по малко. Омокря докато работи двигателя и бензина се изпарява.
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Мерси, ще проверя, а сепаратор за отделените пари има ли фронтерата, и къде се намира

Коментар

Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнение
        Мерси, ще проверя, а сепаратор за отделените пари има ли фронтерата, и къде се намира
        Ето тук има писано по твоя въпрос.
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...E5%ED%E7%E8%ED

Коментар

Здравейте, изчетох почти всички теми за този проблем, изкарах маркуча на бензиновите пари чак отпред под радиатора огледах всички маркучи, смених дори два напукани от тях и пак същата работа мерише, особено като отворя прозореца на стъклото откъм шофиора, моля помагайте

Коментар

Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнение
            Здравейте, изчетох почти всички теми за този проблем, изкарах маркуча на бензиновите пари чак отпред под радиатора огледах всички маркучи, смених дори два напукани от тях и пак същата работа мерише, особено като отворя прозореца на стъклото откъм шофиора, моля помагайте
            При резервоара какво е положението? Провери да не е скъсан дебелия маркуч за зареждането с бензин.

Коментар

Провери да не спукан изпускателния колектор.

Коментар

Гледах и двете неща не е от тях.

Коментар

Откри ли проблема колега?
                  Управлява
                  ЛР Дискавъри 1 300tdi
                  Вектра А C20XE

Коментар

Да поне единия, явно при мен се оказаха няколко, първия беше напукан маркуч от гърлото за наливане до резервара, сега като го подмених, мириса осезаемо намаля, но или си внушавам или пак чувствам лек мирис при отворени прозорци

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X