Здравейте четох доста от темите,но не ми стана ясно с какви мога да заменя горните селенови втулки на носачите?Нещо не мога да намеря за него
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера А Дълга база ,носачи
Свий
X
-
От: Фронтера А Дълга база ,носачи
Търси в магазините за Трупър 87-91 г. Пусни търсачката и чети, има писано доста. Но не са евтини - към 60 лв./бр.
п.п. Обади се на Лозан и се разбери с него да ти ги смени. Едва ли ще ги намериш на по-ниска цена от него."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от wheell Преглед на мнениеа за биалетки повече инфо може ли някой да даде?
с пружини ли си отзад или с ресори?no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от wheell Преглед на мнениересори,но аз имам предвид за биалетките отпред,какво общо има отзад с какво е?
Ако ти е интересно какво общо има задното окачване за вида на биалетките, целия подраздел Опел е на твое разположение, четеш подред и отговора ще изкочи.
Купуваш си тампони за амортисьори на лада нива примерно ( или от каквото падне с тоя размер ) диаметър 2.5 см. дебелина 1.5 см. или 2 няма значение. Ако са ти изгнили шайбите взимаш си същите по размер и си сменяш само тампоните вместо целите биалетки. Виж ако са скъсани трябва нови.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар