Здравйте колеги днес си пуснах фаровевте но задните ми светлини не светиха няма габарити и таблото ми не свети проверих кршките наред са бушоните сащо някакви идеи трябва да ида на някои еликтричар но сега по тези празници едва ли ще намеря нещо а ми трябва колата..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със светлини
Свий
X
-
От: Проблем със светлини
Ако си сигурен че не са бушоните, провери релето дали не се е скапало. То е като отвориш кутията на бушоните в двигателния отсег и застанеш от страната на калника, на най-близкия до теб ред второто реле от ляво на дясно. Първото е за късите светлини. То работи нормално, след като ти светят късите отпред. Извади го и го сложи на мястото на съседното от дясно, което е за габаритите и виж дали ще проработят. Ако е това проблемът ти знаеш после какво следва
И, надявам се да говориш за фронтера А, че не съм сигурен дали на В фронтера са същите релетата.
-
От: Проблем със светлини
Отне ми 3 часа да разбера. С един еликтричар разглобихме всичко, проверихме релета, бушони. Всичко работи има ток и накрая се оказа, че до казанчето с течноста за чистачките има един сноп кабели обвити с изолирбант. Там една жица се беше окислила и прекъснала. Разминах се с половин метър кабел
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар