Колеги,ако някой си е замервал компресията в цилиндрите,пишете при вас каква е?А и според по вещи в занаята то колко трябва да е нормално и под колко не трабва да е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Компресия на "Фронтера"
Свий
X
-
Re: Компресия на "Фронтера"
Понеже си забравил да напишеш на коя Фронтера те интертесува компресията - ето ти на всичките
Frontera A 2.0 - 9.1 :1
Frontera A 2.2 - 10.5 :1
Frontera A 2.4 - 9.2 :1
Frontera A 2.3 TD - 23 :1
Frontera A 2.8 TD - 17,9 :1
Frontera B 2.2 - 9,6 :1
Frontera B 2.2 D Dti - 18,5 :1
Frontera B 3.2 - 9,4 :1"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеОппаааа.....
Верно ама ....
Само, че това е степен на сгъстяване !!!!!!"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеПонеже си забравил да напишеш на коя Фронтера те интертесува компресията - ето ти на всичките
Frontera A 2.0 - 9.1 :1
Frontera A 2.2 - 10.5 :1
Frontera A 2.4 - 9.2 :1
Frontera A 2.3 TD - 23 :1
Frontera A 2.8 TD - 17,9 :1
Frontera B 2.2 - 9,6 :1
Frontera B 2.2 D Dti - 18,5 :1
Frontera B 3.2 - 9,4 :1
след 95-1 е 10.0:1.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеУтре ще ви пусна една табличка:
Степен сгъстяване <-------> КомпресияOFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнение2.0 -115PS Това е един от най-сполучливите двигатели на опел,ако си се сменя маслото периодично, няма да имаш ядовеno signature no problems
Коментар
-
Колега нещо не ти е врена информацията,ето извадка от моята книжка... ще си позволя свободния превод:
Смяна на масло веднъж на 12 месеца или на 15 000 км при бензиновите / 7 500 км при дизеловите двигатели. Смяната се извършва спрямо това което първо настъпи . Това разбира се е при нормален бензин,не при тези боклуци които зареждаме в БГ.
Има допълнение към инструкцията което гласи:
Ако колата се кара малко и се провежда често така наречения "студен старт",използва се главно в град или на къси разстояния ... е препоръчително допълнителна смяна на маслото
Коментар
-
Незнам кое не е вярно аз книжка нямам а това го чета на 2-ро място един път в руския менюал един път в Хайенса, става дума за мотор C20NE до 1995-а, може при твоя да не се налага толкова честа смяна. Аз лично като гледам колко бързо маслото ми става черно от тези загрявания по 2-3 пъти на ден мисля да се вслушам в съвета да го сменям на 7-8000 км.
една миля=1.609344 км. = 7242.048 км.
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар