Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко помощ

Моля някой колега с 2.4 мотор,да ми каже точния ред на жичките та дебитомера кой номер къв цвят влиза.Буксата се вади много лесно,маха се маншончето и се вижда на кой номер ква жичка влиза.Те са от 1до 5.1-2-3-4-5 май на 1 няма нищо. има само една кафява или зелена беше и 3бр сини с различни чертички на тях.Други цветове.Благодаря предварително на отзовалите се.
    sigpic

От: Малко помощ

Благодаря на отзовалите се Колеги с Опели.Свърших си работа сам.ЗА КЛЮЧ.
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
      Благодаря на отзовалите се Колеги с Опели.Свърших си работа сам.ЗА КЛЮЧ.
      Ееее недей така де.Може никой да не е влизал тук.Когато я пусна темата ,а и един час след това нямаше никой.

Коментар

Да ама 24часа.Просто нямах под ръка 2.4 да сверя и учаквах,че някой ще се отзове веднага за тва се ефектирах.Мен като ме питат нещо съм слизал в 12 часа през ноща да правя снимки и гледам за кво става въпрос.Доста колеги могат да го потвърдят.Оправих се все пак.Поздрави на всички.
        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
          Да ама 24часа.Просто нямах под ръка 2.4 да сверя и учаквах,че някой ще се отзове веднага за тва се ефектирах.Мен като ме питат нещо съм слизал в 12 часа през ноща да правя снимки и гледам за кво става въпрос.Доста колеги могат да го потвърдят.Оправих се все пак.Поздрави на всички.
          И все така да си

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X