Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем - високи обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем - високи обороти

Първоначално публикуван от chvora Преглед на мнение
    да гърмяла е ....
    Ето от тук се извлича и отговора.След гърмежа/кихане/ е здала някоя гарнитурка.След като направиш опоменатото от Маххх,ще разбереш коя е.Може да е и от гумички на инжекторите.При мен положението е едно към едно с твоето с малката разлика гарнитури,гумички и дебитомер.Вземай спринцовка и проверявай.На газ не би трябвало да играят,но провери гарнитурата,ако са здрави клониш към стъпково моторче.Втора употреба нямаш никаква гаранция.За дебитомера си прав,когато е здал чека свети постоянно.

Коментар

Здравейте колеги ! Помагаите Проблемът е следния:Фронтерката 2.0 кбс 96г. бензин си вдига сама оборотите на 1200-1500 оборота и ги държи така постоянно и на бензин и на гас разлика няма

Каквито и проблеми да коментираме, правим го на кирилица, не на чатавица.Имайте уважение към четящите постовете ви.
      Само едно уточнение, как точно се ги вдига сама, при запускане на двигателя, при каране на празен ход , на студен или топъл мотор?
      Като ги вдигне сваля ли ги или какво!
      Обикновенно такива обороти на тоя мотор X20SE се поддържат когато се запали студен в продължение на няколко минути докато позагрее. И във тая връзка вмешателство има датчика за температура на антефриза. Трябва да се види на компютър колко градуса показва в действителност при работа.
      И дебитомерът на тия двигатели не е капсуловън, разглобява се но е електроника и не подлежи на ремонт!!! Само почистване на платката с чувствителните пътечки!!!
      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Я откачи акумулатора за 10 мин. да изчисти грешките и виж след това дали ще се оправи.

Коментар

Здравейте колеги за съжаление на сички проблеми със Фронтерката ми изгоря и лаптопчето като за капак от добри доставчици на интернет . Но така както и да е изках да се Извиня за изчезването ми от форума за това време .
          Проблемът е решен със смяна на дроселова клапа оказа се че там е бил проблемът .Благодаря на всички опитали се да помогнат в този момент.
          Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

И при мен го има отскоро този проблем. Аз съм с газов инжекцион на същия мотор, и не е гърмяла никога. Оборотите се вдигат и на студен и топъл мотор, от 800 до 1200-1500 и на газ и на бензин. Грешки няма освен стандартните за имобилайзера и при наплескан с кал датчик на коляновия вал.
            0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Здравейте колеги за съжаление на сички проблеми със Фронтерката ми изгоря и лаптопчето като за капак от добри доставчици на интернет . Но така както и да е изках да се Извиня за изчезването ми от форума за това време .
              Проблемът е решен със смяна на дроселова клапа оказа се че там е бил проблемът .Благодаря на всички опитали се да помогнат в този момент.
              Радвам се,че си решил проблема.Какво и имаше на дроселната клапа,че се наложи да я сменяш?Беше крива от гърмежите ли??
              Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Имам един приятел с Опел, дето му играят оборотите, всичко е ОК, само дето дроселовата клапа има някакъв луфт в оста. Това може ли да е причината?
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Разбира се,че може да е причината,нали смуче въздух.
                  Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X