Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лаишки въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лаишки въпрос

Нормално ли е в дебелия маркуч (посочен с червената стрелка на снимката) да тече масло?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4754392.JPG
Прегледи:1
Размер:119.7 КБ
ID:5902306

П.С. Използвам снимка на колегата Vlados.
    Последно редактирано от druncho; 05-10-10, 15:01.

От: Лаишки въпрос

Де я?

Коментар

Егати! Толкова ли ми е тъп въпроса?

Коментар

Не ми се вярва по маркуч с такъв голям диаметър да тече масло.Ориентирай ни откъде излиза и къде влиза...

Коментар

Не не е нормално да тече, ако са само испарения е едно, но ако тече както казваш дори е опасно. Маркуча върви от турбината през интеркулера към смукателните тръби
          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Благодаря, че се включи. Бях при теб преди няколко дни, ако се сещаш. Бях установил, че има теч на масло но не знаех откъде. Ти видя, че е от този маркуч и затегна скобата. Какви може да са причините, че портфейла ми вече се притеснява

П.С. Май лекичко ми губи и антифриз.

Коментар

Този маркуч е винаги омазнен от испарения...-нещо, което приемам за нормално имайки предвид състоянието на своя автомобил.Предполагам,че сте затягали скобата на входа на смукателните колектори ,под EGR клапана ....,ако имаш желание развий тази скоба и свали маркуча...ще откриеш значително количество мастни отлагания,които е добре да бъдат почистени.
              Не казваш какво става с нивото на маслото???Може да обърниш внимание дали не е променило вида си.
              За загубите на антифриз най-напред бих проверил за течове(сълзене) в системата,особено внимание-на радиатора на парното в купето!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X