Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тerrano 2 - загубен ключ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тerrano 2 - загубен ключ

Привет на всички,
    Загубих си ключа за Тераното, и влязох във филма как да го запаля?!? Когато го купувах ми дадоха "УЖ" резервен, но се оказа че имобилайзера не го разпознава. С един познат в продължение на два дни търсихме къде от Нисан са скрили кутийката с имобилайзера /nats 2/, за да ми направи нов ключ, но безуспешно. Разпарчалосахме го тотално, но не намерихме въпросната кутия. Обадих се и в Нисан България, но от там набързо ме наритаха, че машината била много стара, и няма кой да се занимава с мен. колата е nissan terrano 2 1997г. 2.7D
    Моля, някой ако има решение на проблема да пише. Благодаря
    Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций

На такива стари Нисани съм правил ключове с Лънч. Имобилайзера трябва да е гривна около самата ключалка с кутийка на нея.. На капака има номер. По него се вади ПИН. Имам някъде генератора. Ако е така, звъни ще ти доразкажа.
    Не разбирам какво му е на резервния ключ. Има ли чип?
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

• Пламен Пенов
      Пламен Пенов коментира
      Редактиране на коментар
      На резервния ключ няма чип, прост обикновен ключ. "Имобилайзера трябва да е гривна около самата ключалка с кутийка на нея" - да, там го търсихме, но няма нищо около ключалката. Изгледах доста клипове в YouTube, но за съжаление няма нищо подобно на това което показват. Точно тази кутийка търсихме, но уви - никъде не я открихме, включително и страничните панели на колата.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X