Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос,съвет и идей

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Въпрос,съвет и идей

    Здравейте колеги едно питане за нисан терано 2 от 2002г с 3,0 мотор 154 коня.Сутринта при -7 градуса показани на таблото/Драгомански ширини/ колата не запали.Сипвам гориво на Лукойл и то от скъпото.Горивен филтер сменен преди един месец на Mann.Подгревни свещи сменени преди около 2 месеца с Беру.Сложен клапан против връщане на горивото преди горивният филтър и след него.Акумолатор на 6 месеца на Гигават 95А.
    Стартера си върти обаче и не пали.Така докато не умря акумолатора.Лятото бяха сменени всички маркучи на вакуумните пътища.Дебитомера е почистван и той лятото.Миналата година при -12 нямаше ядове от раз палеше,сега незнам какво става?

  • #2
    Клапани си има и помпата и конзолата. Не знам защо масово се прави тая глупост, но ефекта при изправна система е обратен, а при неизправна замазват реалния проблем. Сменят се всички горивни маркучи и толкоз.

    Може просто да си сипал калпава нафта в случая. Това че сипваш от скъпото не значи че не могат да ти пробутат лятно такова, а дори обратното - именно защото е от скъпото и сме в началото на зимата.
    Последно редактирано от sparkybg; 09-12-21, 09:53.
    Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

    Коментар


    • traio21
      traio21 коментира
      Редактиране на коментар
      Тука си много прав,но вече човек да се чуди къде и какво да зарежда.Сипвам даже и добавка на бардал за да не замръзва нафтата.Маркучите горивните ги сменях пролетта с почистване на горивната система,от резервоара до ГНП

  • #3
    От над два месеца Лукойл е в ремонт. Явно Лукойлските горива са се изчерпали и ето ти резултата. Преди седмица заредих на Ромпетрол и ми сипаха някаква отровна нафта. Колата не върви както преди и стрелката на нафтомера доста бързо пада надолу. Хубавото е, че вече текат пускови операции и скоро ще има хубава нафтичка.
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

    Коментар


    • traio21
      traio21 коментира
      Редактиране на коментар
      Като цяло в БГ няма хубави горива.Или ако намериш някаде връзка да си копуваш още от влаковите цистерни.Преди години живеех до една жепе гара и цяла нощ аверите работеха.Вземах от тях нафта която беше на цвят като вода/прозрачна/.Колата хем мъркаше хем летеше

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X