Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за модела и части на Nissan Patrol 89г.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Колега отказа ли се от Багирата ? Ако да , това ли е новия проект ?
    Следя с интерес , ако може да разкажеш повече за машината , какво се цели като резултат и как се движат нещата , ще стане супер тема .
    Успех с каквото си се захванал !
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

    Коментар


    • #17
      Мерси колега.Не съм се отказал чака си ме да ходя до Монтана да си я прибера.Този Нисан не е мой(въпреки,че много ми хареса и затова се огледах в този белия),а на приятел от детството и трябва да му ударя едно рамо,че само му чупят техниката,а и там на Родопите няма кой да ги обслужва.Сега майстора му казал,че ще побългарява тампоните,като набива някакви гуми вътре...луда работа.Има едно Бобкат-Зеткат с всички маркучи напукани,хидравлики текат сега и тая гад ще хвана да я разуча,че няма кой един маркуч и един семеринг да смени...умирам си да поправям стари неща, от които другите са се отказали.Багирата е същия случай...изоставена и забравена,но я взимам,а какво ще я правя и аз още не мога да ти кажа,ама да е при мен Тази зима няма да пипна по колите и с дълга пръчка...на пролет чак,но ще пиша и птам за съвети.Ако не мога да и оправя документите - на Родопите за кеф !

      Коментар


      • #18
        Колеги,ако някой ми каже кой тампон за кой модел е ще черпя...те на почти всички тампони са написали,че стават.Майстора каза,че болта е 12мм, а тук всичко е 18мм вътрешно Фи...шах с пешката.Също каз,че вижда гумена периферия от вън,а това си е жокер,но защо болта е Ф12 ??!

        https://www.dbkdimitrov.com/index.ph...8C%D0%BE%D1%80

        П.П. модела май е К260,а не W260 ..? И една с 16мм,която обаче е без периферия
        Последно редактирано от anvil; 01-09-21, 09:52.

        Коментар


        • Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          K260 и Y260 е все една барака. Нещо в модификацията беше разликата, едното май пикап се води. Иначе е едно и също. Както казах голяма пръчка е този модел за части, имам приятел с такъв. Правиха скоростна кутия, голям филм докато съберат всичко.

      • #19
        Еми тогава взимаме от всички комплекти по един и те тава е....болен на легло се е...а и да не са по 100лв. в края на крайщата.Нови болтове 18мм,ако трябва ще разпробиваме ушите на шасито и те така...и тая люлка така люля мамка му.Както казваше на времето един - стари коли и млади жени си искат оправяне
        Последно редактирано от anvil; 01-09-21, 17:38.

        Коментар


        • #20
          Нисан независимо къде е сглобяван от тия години нямат два еднакви с еднакви части вложени. Квото имало на рафта, това е. Затуй и по вин излиза един голям хОй.
          Шублера и смело напред в магазин където знаят какво продават, а не гледат номера в каталог.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X