Здавейте колеги искам да попитам дали този двигател има 2 ланди сонди, защото ми предстой смяна на катализатора. Усещало се миризма на развалени яйца и разхода се повишил, когато пътувал към БГ. Това ми каза човека, който ми го докара. има и леко дрънчене точно в него. Има на пазара заместители разни или най добре е с някъкво резонаторно гърне. Предварително благодаря за помоща
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прецакан катализатор на маверик/ терано 2.4 (116кс)
Свий
X
-
От: Прецакан катализатор на маверик/ терано 2.4 (116кс)
До колкото помня са с една сонда. Вместо да даваш пари за заместител, просто му сложи подходящо гърне на мястото на катализатора, и не го мисли повече. Ако пък корпуса на катализатора е здрав (в което имам леки съмнения), просто го избуши и изсипи съдържанието му така че да си остане кух.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеДо колкото помня са с една сонда. Вместо да даваш пари за заместител, просто му сложи подходящо гърне на мястото на катализатора, и не го мисли повече. Ако пък корпуса на катализатора е здрав (в което имам леки съмнения), просто го избуши и изсипи съдържанието му така че да си остане кух.
Въобще катализатор на кола над 150 000 км. според мен работа няма, само пречи.
На моят каталясник на времето като му махнах катализатора-сложих резонатор - с цел децибелно влияние върху околната среда, започна да мете асфалта като му подам газ, а преди това беше....
Коментар
-
Здравей колега.Свали катализатора и го истърбуши.Съдържанието не го хвърляй защото е пари.В празната кутия мушни една тръба предварително надупчена и около нея натъпчи вата.После се заваря и си готов.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар