Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко омазняване след скоростите/раздатъчната кутия на Патфайндър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко омазняване след скоростите/раздатъчната кутия на Патфайндър

Днес случайно забелязах малко лъскаво петно от масло под джипа.Помислих,че е от друга кола,но като погледнах отдолу,видях че има омазняване по някакво гумено конусче,точно на изхода от скоростите /или това е раздатъчната кутия за 4х4/.Страшно се ядосах.
    Предстои ми пътуване до Варна в Неделя /отивам на море/ и сега се чудя ,дали това е някакъв сериозен проблем или мога да си карам така ,а да го водя в сервиз Септември месец?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img0535xk.jpg
Прегледи:1
Размер:295.7 КБ
ID:5897584Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img0534n.jpg
Размер:353.7 КБ
ID:5897585Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img0533n.jpg
Размер:134.4 КБ
ID:5897586

От: Малко омазняване след скоростите/раздатъчната кутия на Патфайндър

Първоначално публикуван от shotgun600 Преглед на мнение
    Днес случайно забелязах малко лъскаво петно от масло под джипа.Помислих,че е от друга кола,но като погледнах отдолу,видях че има омазняване по някакво гумено конусче,точно на изхода от скоростите /или това е раздатъчната кутия за 4х4/.Страшно се ядосах.
    Предстои ми пътуване до Варна в Неделя /отивам на море/ и сега се чудя ,дали това е някакъв сериозен проблем или мога да си карам така ,а да го водя в сервиз Септември месец?
    Просто семеринг за смяна. Нито е сложно, нито е скъпо. Може да караш и така, известно време, стига загубата на масло да не е сериозна. Така като гледам - не е.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Редно ли е да се появява такъв проблем при кола на 65 000км,която даже не е юркана с висока скорост или по чукари...
      Освен това видях и ,че рамата доста е ръждясала.

Разочарован съм от новите коли....

Коментар

Редно ли е да се появява такъв проблем при кола на 65 000км,която даже не е юркана с висока скорост или по чукари...
        Освен това видях и ,че рамата доста е ръждясала.

Разочарован съм от новите коли....
        Остави километрите. Коя година е? Ти ли си първи и единствен собственик. Тоест, от магазина ли е купувана?

Иначе, това според мен не е сериозно омасляване. И не е сериозна загуба на масло. Карай си отпуската и морето спокойно. Пък после, еле пък ако е в гаранция, сменяй каквото е нужно. Може и просто дефектен семеринг да е.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

2007ма година е.Аз съм първи собственик,но гаранцията изтече Февруари месец

Значи според теб е семеринг...,ами ще те послушам и ще и тегля една майна.И без това ми е омръзнало да бера страх на пустите коли...

След почивката ще го откарам,за да го оправят.

Благодаря ,колега.

Коментар

Значи според теб е семеринг...
            Е то няма какво друго да е.

Коментар

Е ,аз не разбирам много от механика.Повече съм по електрическата част...

Отново,мерси.

Коментар

Пушка пали Мерцедеса и карай бате,Нисана виж го как е текнал.................

Мани майтапа,според мен сьщо не е много като знам моите нисани как течаха и как си вьрвяха без особенни проблеми.Следи го и ако рукне яко пиши кьде ти е морето да ти пропорьчат някой сервиз.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Босе ,то и мерцедеса е в едно дередже....няма десни мигачи,придърпва нещо.....само трошки събирам..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X