Колеги, имам NISSAN X-TRAIL dCi 136кс .Днес на таблото светна лапата за повреда в мотора.Няма никакви проблеми при стартиране и движение .Някой има ли представа какъв може да е проблема и как да бъде отстранен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Нисана
Свий
X
-
От: Проблем с Нисана
Като за начало трябваше да пуснеш темата в нисанския подфорум. Тук модераторите могат да помогнатпри добро желание.
Относно лампичката за двигателя ...трудна работа, а и боба свърши в тая криза
(шегувам се), ама без някакви симптоми надали някой ще може да помогне, или да изкаже предположение.
Според мен ще трябва да я закачат на комп. и тогава да се мисли какво е. На тея нисанчета знам, че не им харесва много много нашето гориво и прави разни мизерии. Но пак ти казвам така без диагностика няма кой каво да ти каже.
Нека я диагностицират, пък след това, ако е нещо конкретно и т.н. питай, има хора дето ще помогнат
Успех.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
-
Ами бях чувал за някакъв от Козлодуй, но не знам нищо за него. Поразпитай някой тамошен майстор.
Иначе във Враца или Монтана, но не мога да ти кажа нещо конкретно, за съжаление, но мога да те упътя до един (не съм му записал телефона обаче) във Враца. Та тоя човек като завиеш на светофара на бул. Христо Ботев в дясно (посока Монатана) подминаваш пресечката за кауфланд и след това в ляво (то си е паркин за блоковете), там на един от гаражите със стъклена врата. Да не се заблудиш, че човека се занимава с телевизори, ама те по принцип са му все на заден план, общо взето телевизори карат там такива дето могат да си ги вземат след месец примерно, но пък разбира от диагностика. Има и други, но ще те излъжа.
Съжалявам, но само с това мога да помогна.
п.п. Ако не си се регистрирал, може да го направиш в форума на нисан, там може да те насочат по-конкретно.
УспехПоследно редактирано от mohera; 28-07-10, 08:18.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
Коментар
-
Успех, дано да е нещо дребноСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
Коментар
-
Динко не се притеснявай, нее нищо сложно. Най вероятно имаш замърсени филтри - горивен и въздушен или в по лошия вариант някъде в ел системата ти прави маса и отчита спад ( при мен беше така и си карах един месец ) за това ти дава аномалиа в работния режим. Само ако ти светне червената лампичка до тази с мотора е за притесниаване, но до тогава ще си го разбрал, че му има вече нещо.Последно редактирано от Стачито; 28-07-10, 21:27.http://video.google.com/videoplay?docid=5460466258279536541&hl=en&emb=1
Върл маняк на NISSAN PATROL
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар