Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Израстването на едно Терано ІІ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Израстването на едно Терано ІІ

Разликата беше очевидна, също така и поведението. Естествено му свъртях едно леко кръгче. За мое учудване маневреността му се беше подобрила и завиваше много по - лесно. Може би защото преди това торсионите бяха натегнати почти до край и завиваше доста трудно (нямам идея дали е от това, но така предполагам) Колата се клатеше доста прилично и най вече доста бе станала висока.
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Браво колега.Джипката е станала перфектна.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Следваше минаване на преден мост. Преди това съм минавал преден мост и имаше доста шайби които се подлагаха от дясната страна на колата. Какво беше учедването ми когато след монтиране на съответната уредба, колата влезе веднага в "зеленото".
        Оказа се че са идеални страничните наклони и се налага само коригиране на кормилната уредба, поради смяната на кормилните накрайници.

След това следваше втори етап - направа на нова предна броня от метал. Ама затова ще отворя друга тема в съответния раздел. Тука може да сложим един линк към тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Ако джантите наистина са -13, хващай се още от сега за флекса с 2 ръце.
          Спарки пропуснал съм поста ти докато качвах снимките, джантите са +13. Това съм го сложил за тире, ама то излязло като минусово ЕТ. Флекс няма да има. Поне засега. Тов е колата в крайното и състояние:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09154.jpg
Прегледи:1
Размер:118.0 КБ
ID:5195976

Естествено на колата и се монтираха и едни лепенки от една много известна фирма, спомогнала за реализация на проекта. Моля открийте разликите:

Име:DSC09160.jpg
Размер:114.8 КБ
ID:5195974

Име:DSC09161.jpg
Размер:130.5 КБ
ID:5195973

Мисля че с тях колата ще е ако не по бърза то поне по красива.

Име:DSC09162.jpg
Размер:94.1 КБ
ID:5195971

След това се постави една лепенка, на която дасега си мислех че нямам много право, ама сега мисля че след като колата порасна, може с гордост да се залепи. Открийте и тука разликите:

Име:DSC09158.jpg
Размер:126.1 КБ
ID:5195972

Име:DSC09164.jpg
Размер:147.7 КБ
ID:5195975

Още веднъж искам да изкажа благодарност на :
          Явор - Вромос за кита и обясненията;
          На Спарки за вдъхновението и многото, ама многото обяснения и напътствия на човек, като мен дето не знае какво иска ама иска;
          На колегата Хамилтон за халогените;
          На господин 5-ракиев за идеите и напътствията.
          Дано не изпускам някой.
          Последно редактирано от NOTY; 22-07-10, 20:25.

Коментар

Ето тук е продължението за бронята и монтажа на лебедката.
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...18#post1229118
            Последно редактирано от NOTY; 22-07-10, 23:19.

Коментар

Честито висок джип. А сега ще влезе ли в гаража?
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                Честито висок джип. А сега ще влезе ли в гаража?
                Като не влезе в гаража, ще тунингова и гаража!
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе вие се шегувате ама знаете ли какво се получи. Имам шест гаража. Пробвам в четири от тях - не става. Естествено те са правени едно време и тогава се правеха за жигули - 2,00 - 2,20 метра. Е и не влезна колата. Имам два нови малко по високи утре ще пробвам. Егати излагацията - ще трябва да нощува на улицата.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
                    Абе вие се шегувате ама знаете ли какво се получи. Имам шест гаража. Пробвам в четири от тях - не става. Естествено те са правени едно време и тогава се правеха за жигули - 2,00 - 2,20 метра. Е и не влезна колата. Имам два нови малко по високи утре ще пробвам. Егати излагацията - ще трябва да нощува на улицата.
                    В 2.20 би трябвало да влезе, ако махнеш антената (в случай че все още ти е на покрива). МОйта съм я шкартирал отдавна и съм я заместил с вътрешна, дето се лепи на стъклото. Тъй или иначе външната стърчаща ще остане в гората, рано или късно.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Моята е автоматична, не е проблем, на покрива не е имало никога. Ама на входа на гаража има една гърбица за да не влиза вода, там височината сигурно е около 1,90. Не съм мерил точно. Утре ще пробвам в новите гаражи, дано влезе че и там има гърбица. Па нали на тавана на колата има едни релси за багажник и . . . . Ще видим утре.

Коментар

Само да кажа отговора за колата и височината на гаража - влезе.
                        Само дето се наложи да сваля багажника. Точно за около два сантиметра не влизаше. Щеше да е голяма излагация да стои колата на улицата и гаражите ми празни.
                        Това е един от рисковете на тунинга.
                        Колеги внимавайте , може да се наложи тунинговане и на гаражите.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
                          Само да кажа отговора за колата и височината на гаража - влезе.
                          Само дето се наложи да сваля багажника. Точно за около два сантиметра не влизаше. Щеше да е голяма излагация да стои колата на улицата и гаражите ми празни.
                          Това е един от рисковете на тунинга.
                          Колеги внимавайте , може да се наложи тунинговане и на гаражите.
                          Споко. До няколко месеца ще се спъхне малко, и ще влезе. Тогава пък ще и сложиш по-големите гуми, и пак няма да влиза.

Мисли за лифт на гаража.

Коментар

Колега може ли да ползвам темата да питам някой дали има тези стойки за багажник,които се хващат за тавана.Или да знае къде има да си взема.Става дума за къса база.

Коментар

Имаше един колега от велинград (stoil 69) който имаше разглобени две къси бази. И на двете имаше багажници. Само дето не мога да намеря темата. Та с него ако се свържеш. Иначе аз му писах ЛС пред около две седмици ама не ми отговори. Може и да е отпуска човека.

Коментар

Айде по случай идващата зима и едни гумета за Нисана. Че е много послушен и заслужава. Гумите са 10,5/31/15 и взех този размер по препоръка на Спарки. Искам и да благодаря защото станаха абсолютно точно. Трябва да се резне само малко пластмасата на вътрешния подкалник.
                                Сега колата има по добра визия и още по добра проходимост - вече пробвано.
                                Още веднъж Благодаря на Спарки за съветите.
                                А пък и се оказа че не пие като мене и човек и да го почерпи не може.

Име:DSC09369.jpg
Размер:157.4 КБ
ID:5226415

Име:DSC09370.jpg
Размер:182.2 КБ
ID:5226417

Име:DSC09371.jpg
Размер:160.5 КБ
ID:5226418

Име:DSC09372.jpg
Размер:146.2 КБ
ID:5226416

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X